Horoskop

7. květen 2019

BERAN

Držet by se vás mělo štěstí. Je však možné, že nějaký rozpor s partnerem visí ve vzduchu. Ale nebude to nic zásadního. Energie a charisma nyní máte na rozdávání. Takže pokud by se něco dramatičtějšího objevilo, hravě to zažehnáte. Dařit se vám bude vymýšlet věci, které protějšek potěší.

BÝK

Práce by vám měla jít dobře od ruky. Týkat se to bude zejména rutinních činností, kde věci zvládnete levou, zadní. Navíc je možné, že se na obzoru rýsuje seznámení se zajímavým člověkem, který by do vašeho života mohl přinést něco neobvyklého. 

BLÍŽENCI

Váš den bude ve znamení nápadů a inspirací. Pokud jste rodiči, můžete věnovat více času svým dětem. Když se vám podaří je pochopit a podpořit, předejdete mnohým nepříjemnostem a pozdějším konfliktům. Své emoce pak budete prožívat silněji než jindy. Rovněž bojovnost by vám chybět neměla.

RAK

Zamýšlet se nejspíš budete nad svým milostným životem a nad jeho směřováním. Možná jste zadaní, ale už to nefunguje. Nebo to funguje, ale nudíte se, a nabízet se budou nějaké svody, je možné, že potkáte někoho mimořádně zajímavého.

LEV

V profesních a společenských aktivitách vám hvězdy budou přát. Možná byste měli zauvažovat o nějakých změnách, o zúročení úspěchů. Požádejte o zvýšení platu nebo rovnou o povýšení. Vše, co budete chtít prosadit, budete umět náležitě podpořit emocemi. Může se vám tak leccos podařit.

PANNA

Cítit se můžete poněkud zmateně, možná budete podráždění a nervózní. Projevit se také mohou nějaké přechodné zdravotní potíže. Snadněji je zažehnáte, pokud budete v těchto dnech opatrnější. Nepřepínejte své síly a dopřejte si dostatek odpočinku. Pokud vám to povinnosti dovolí, udělejte si čas na pobyt v přírodě.

VÁHY

Více se vám bude dařit, když dáte svým dnům větší řád a disciplínu. To bude vyžadovat zapomenout na svou váhavost a zařadit do života více akčnosti a dynamiky. Příjemné bude, že možná dostanete dárek od někoho, komu na vás opravdu záleží. Buďte ve střehu, abyste neprošvihli velkou příležitost.

ŠTÍR

Dařit by se vám mělo zejména v oblasti tvořivosti a ve všem, co vyžaduje schopnost ponoření se do dané aktivity. Pokud máte před sebou nějaký takový úkol, dnes je správný den k realizaci. Pokud si s něčím nebudete jisti, dejte na svou intuici. Ta by vám měla fungovat skvěle.

STŘELEC

Přestože mnoho věcí okolo vás bude nejasných a možná i tak trochu zmatených, elán, nadšení a optimismus vás nebudou opouštět ani dnes. Je možné, že věci jsou jinak, než si myslíte. Budete tak nejspíš vystaveni svodům milenecké, avšak nezákonné lásky. Pokud odoláte, utužíte svůj legální vztah, pokud ne, zaděláváte si na pozdější problémy.

KOZOROH

Zaznamenat můžete větší sílu, charisma a nárůst mentální i fyzické energie. Možná tím budete působit až sebestředně. Bude-li tomu tak, zkuste si vzpomenout na toho, koho milujete. Vraťte se domů dříve než obyčejně a naplánujte nějakou společnou večeři. Příjemné pozvání někdy potěší více než velké dary!

VODNÁŘ

Můžete být těmi, kdo si nyní bude stát v cestě. Realita a vaše představy dnes mohou být v docela velkém v rozporu. Náležitě se tedy na to připravte. Objeví-li se v zaměstnání překážky, řešte je s nadhledem, uváženě a s rozmyslem. Více se pak zkuste zaměřit na tradice a méně na své novátorství a originalitu.

RYBY

Pozor si dejte na možná zranění. Ta by mohla být převážně citového charakteru. Možná se vás někdo něčím dotkne, možná vy sami se budete chovat necitlivě či obviňovat někoho z něčeho, o čem on sám nebude mít ponětí. Raději tedy buďte ve střehu a snažte se být objektivní a nad věcí. Vyplatí se vám to.