Horoskop

6. únor 2019

KOZOROH

Hledáte novou inspiraci? Hvězdy vám dnes posílají velkou dávku nápadů, zajímavých lidí k seznámení i projektů, do kterých se můžete hned pustit. Nemusíte využít všechny, ale je dobré mít na výběr, že? Experimentujte dnes také v oblasti společenského života.

VODNÁŘ

Někdo speciální je k vám momentálně mnohem blíž, než si myslíte. Nemusíte pořád potkávat nové a nové lidi. Možná je ten, se kterým zažijete románek jako z hollywoodského filmu, mezi vašimi přáteli nebo kolegy. Dejte takovým vztahům dnes šanci. Budete překvapeni!

RYBY

Dnešní den se nese ve znamení rivality. Vaše ego a sebevědomí je v mimořádné kondici. Pokud se střetnete s někým, kdo to má stejně, hrozí kolize. Pokud o ni nestojíte, raději se držte zpátky. Ale i hádka nebo souboj rivalů může přinést pozitivní efekt. 

BERAN

Finanční stabilita vám pomůže překonat horší chvíle. Dnes možná zvažujete riskantní investice, podle hvězd by však bylo moudré je spíše odložit. Pořádně si vše promyslete a propočítejte. Určitě si ponechte rezervu. Risk je sice zisk, ale dnes by vám mohl přinést spíš stres.

BÝK

Svět je váš. Dnes vám hvězdy radí, abyste se ničím neomezovali a dívali se na svět s co nejširší perspektivou. Ať už sníte o posunu v kariéře, cestě na Havaj, nebo vlastní kolekci bot. Možné je cokoliv. Neomezujte se však pouze na úzkou cestu. Rozhlížejte se a vnímejte vše, co se kolem děje.

BLÍŽENCI

Dnešní konstelace hvězd přímo vybízí k přemýšlením nad profesními ambicemi. Pokud jste si ještě nestanovili, co by pro vás měl rok 2019 znamenat v pracovním ohledu, udělejte to dnes. V pozdějších měsících dostanete šanci zazářit. Začněte se připravovat už teď!

RAK

I slepá ulička má východ. Dnes je velmi pravděpodobné, že se dostanete do situace, ze které se vám bude těžko unikat. Možná vám dojdou nápady nebo řešení komplikovaného vztahu. Nepanikařte. Zhluboka se nadechněte a chvíli vyčkejte. Vždy se najde něco, co můžete udělat, aby bylo lépe.

LEV

Dnešní den patří technologiím. Hledejte nové možnosti, jak si zpříjemnit život. Možná je na čase vyměnit historický notebook za něco lehkého a nového. Nebo objevovat, co všechno se svým telefonem dokážete. Zkuste třeba aplikaci, která vám pomůže zorganizovat šatník!

PANNA

Poslední dny pro vás byly poměrně náročné. Skvělé, přínosné, ale pořád vyčerpávající. Je proto naprosto v pořádku, pokud zvolíte spíš relax před dalším dobrodružstvím. Uvařte si dobré jídlo, pozvěte kamarádku a jen tak odpočívejte. I to je občas potřeba!

VÁHY

Udržet krok se všemi předsevzetími může být náročné. Obzvlášť dnes. Pokušení je totiž na každém kroku mnoho a vaše silná vůle si zřejmě vzala dovolenou. Můžete si dopřát hřešící den. Nezapomeňte však, že by bylo škoda zahodit už vynaloženou snahu. Co třeba nějaký kompromis?

ŠTÍR

Edith Head říkala, že můžete mít v životě cokoliv, pokud se na to oblečete. A dnes to platí dvojnásob. Buďte proto pečliví při výběru dnešního outfitu. Nikdy nevíte, kam vás osud zavede. Buďte prostě tím, kým chcete být. Uvidíte, že ostatní vás budou vnímat stejně.

STŘELEC

Něco vás pekelně otravuje, ale vy prostě nemůžete přijít na to, co to je. Dnes to může být zapeklitá situace. Hvězdy vás totiž budou mást a nečekejte žádná jasná znamení. Zkuste se na chvíli ponořit do svých myšlenek, sepsat si je a možná najdete svou odpověď.