Horoskop

6. listopadu 2018

LEV

Hvězdy přejí zamilovaným. I těm, kteří na lásku teprve čekají. Tak jako tak, dnes je den jako vystřižený z romantických filmů. Není vyloučeno, že právě dnes potkáte někoho, s kým strávíte zbytek života. Tak si oblečte něco, v čem se budete cítit sebejistě a hezky.

PANNA

Au, to bolí. Dnes jste nabroušení víc než nejostřejší čepel nože. Každý, kdo se k vám jen přiblíží, toho hořce lituje. I když se uštěpačné poznámky těžce kontrolují, nepřehánějte to. Raději dejte na první pohled najevo, že nechcete být rušeni. A když to jinak nejde, zkuste se chovat alespoň neutrálně.

VÁHY

Dnes se to ve vaší hlavě hemží nejrůznějšími nápady. Všechny jsou skvělé. Nenechte se však zahltit a všechny si je zapisujte. Díky tomu totiž později budete schopni vyhodnotit, které stojí za to vyzkoušet a které jsou úplně marné. Neuškodí, pokud někoho poprosíte o zpětnou vazbu.

ŠTÍR

Dnes vám hvězdy přejí. Nejlépe totiž uděláte, pokud se budete trochu rozmazlovat a dopřejte si potřebnou péči. Ideální doba navštívit kosmetický salón, wellness nebo si dopřát příjemnou masáž. Vše vám pomůže přijít na jiné myšlenky a odpočinout si od shonu.

STŘELEC

Dnešní hlavní míse: efektivita! Zapracujte na své rychlosti a neztrácejte čas. Čím efektivněji totiž budete pracovat, tím dřív budete odcházet domů s dobrým pocitem, že je vše hotovo. Zbytek dne tak můžete strávit třeba s rodinou, kterou poslední dobou zanedbáváte.

KOZOROH

Nestresujte se. Není to dobré pro vaše tělo, mysl ani pro nikoho jiného. Raději se uvolněte a s klidem se věnujte všemu, co je potřeba. Zbytečným plašením totiž mnoho nezískáte. Spíš naopak. To ale neznamená, že máte zahálet. Jen zvolte příjemné tempo a pusťte se do práce.

VODNÁŘ

Dnes se vyhněte zbytečnému rušení. Vaše motivace je silná, ale hrozí vám, že vás bude někdo neustále rozptylovat a tím kazit vaši morálku. Pokud můžete, pracujte z domova. Bez zbytečných přestávek totiž uděláte mnohem víc a ještě si můžete dopřát třeba péči o pleť. 

RYBY

Vám nejde říct ne! Podle hvězd dnes dostanete vše, o co si řeknete. Musíte k tomu však sebrat odvahu. Myšlenky vám bohužel nikdo číst neumí. Vyhněte se však raději přílišné přímočarosti. Trocha osobního kouzla zvýší vaše šance na úspěch. Vyhněte se ale větším investicím.

BERAN

Dnes si můžete trochu dopřát. Ať už toužíte po nákupech se stylistou nebo už máte vyhlédnutou nádhernou šálu od Hermés, dnes je ten správný čas. Hvězdy totiž tvrdí, že vás dnes povede silná intuice, díky které při utrácení určitě neuděláte chybu. Tak to nepromeškejte.

BÝK

Venku to možná na jasné počasí nevypadá, ve vaší hlavě ale jasno bude. Už nějakou dobu se snažíte rozlousknout zkušenost, která vám nedá spát. Dnes je však velká šance, že konečně vše pochopíte. Určitě ale neuškodí, pokud se poradíte s někým, kdo má za sebou něco podobného.

BLÍŽENCI

Hlavní chod dnešního menu je vtipná kaše. Nebo to tak alespoň vypadá. Dnes sršíte vtipem víc než ostřílení komici. Kamkoliv vstoupíte, tam se po chvíli rozezní smích. Využijte dnešní dar ve svůj prospěch. Právě osobní kouzlo a smysl pro humor mohou prolomit ledy.

RAK

Vraťte se zpátky na zem! Sny jsou nádherné a potřebné. Dnes to však vypadá, že jste v úplně jiné dimenzi. Zatímco si v hlavě představujete kouzelnou svatbou v šatech od Very Wang, venku vám utíká život. Nechte snění na jindy a zaměřte se na realitu.