Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Horoskop

6. duben 2019

tým VOGUE6. 4. 2019

BERAN

Charakterizovat vás bude značná přímočarost, akčnost a dynamika. Nebudete mít potřebu se nějako omezovat a půjdete do akce. Možné spory s partnerem mohou být pouze důsledkem nediskutovaných problémů. Zjistěte, které to jsou, vstřícně je proberte a napravte.

BÝK

Vaše nápady budou dnes slavit úspěch. Pokud se věnujete umění, můžete vytvořit nevšední dílo, pokud si zajdete ke kadeřníkovi, můžete se těšit na nevšední dílo od něj. Možné je také setkání s novou láskou nebo alespoň s něčím, co pro vás bude příjemné a bude se vám líbit. To by vás mělo nabíjet energií.

BLÍŽENCI

Dnes bude na vás vyvíjen velký tlak, a to především v oblasti vyššího poznání. Možná budete konfrontováni s něčím důležitým, co však nebudete chtít ani vidět, ani chápat. Pokud to tak bude, večer vyrazte na krátkou procházku. Možná tam přijdete na jiné myšlenky, případně podnikatelské nápady.

RAK

Myslet a komunikovat by vám to dnes mělo skvěle. Pokud chcete doma udělat nějaké zásadní změny, nyní je ten správný čas, abyste to svému okolí vysvětlili. Hvězdy vám dnes v tomto směru nejsou nakloněny. Potěšit by vás mohli vaši přátelé, možná návštěvou, telefonátem nebo dokonce dárkem.

LEV

Energie byste měli mít na rozdávání a hned tak něco vás zřejmě nepoloží. Chuť budete mít i na vymýšlení nebo realizaci nových projektů. Dejte si však pozor. Hrozí vám nenadálá vydání. Možná někam pozvete své přátele a budete za ně muset zaplatit.

PANNA

Na štěstí se dnes raději moc nespoléhejte. Ba naopak. Věci se vám mohou dosti komplikovat. Vaše otrávenost a sklony k apatii mají také příčinu v přemíře práce, kterou si na sebe nakládáte. Neklesejte na duchu, změna k lepšímu se již blíží.

VÁHY

Pokud si nechcete zkazit jinak příjemný den, vyhněte se větší společnosti i známým. Shromáždění většího množství lidí kolem vám zřejmě bude brát energii a to se vám moc líbit nebude. Nejlépe se vám bude dařit v rodinném kruhu nebo ještě lépe někde venku v přírodě, nejlépe v lese.

ŠTÍR

Jak to tak vypadá, můžete se těšit na pěkný a vydařený den. Dokonce by se dalo říci, že se budete cítit ve svém živlu. Týkat se to bude vašich tvůrčích a soutěživých aktivit. Pokud rádi sportujete, měli byste zaznamenat právě na tomto poli úspěchy. A pokud ne, tak to budete umět skvěle zdůvodnit.

STŘELEC

Je pravděpodobné, že dnes budete mít docela těžký den. Věci se vám nejspíš budou různě komplikovat a zašmodrchávat. Také vás nejspíš nikdo nepochválí ani neocení. Ale nevadí. Klidně se pochvalte sami. A vůbec bude také dobré, když si vědomě uděláte nějakou radost.

KOZOROH

Vaše přehnaná tvrdost vám může přinést komplikace. Chcete-li se jim vyhnout, musíte se na vše podívat objektivně a ve vztazích být jemnější. Pokud budete něco chtít prosadit nebo obhájit, neměli byste s tím mít problém. Také ve financích by se měly věci dařit, a vy tak můžete plánovat dovolenou.

VODNÁŘ

Komunikace dnes bude vaší silnou stránkou. Lehké zdravotní problémy vám pak mohou připomenout, že je nejvyšší čas udělat něco pro své zdraví. Zamyslete se nad tím a naplánujte si, jak vylepšíte svou kondici, životosprávu a vlastně celý životní styl.

RYBY

Budete to mít tak trochu jako na houpačce. Mohou vás potkat jak nepříjemné, tak velmi příjemné události. Ty první se budou týkat především financí, ty druhé rodiny, partnerů či partnerek.