Horoskop

6. březen 2019

RYBY

Podaří se vám dobrý obchod, ze kterého získáte větší prospěch nebo alespoň velmi dobrý pocit. Případně si i přes velké protesty okolí prosadíte svůj názor. Budete mít dnes svou pravdu a za tou si budete stát.

BERAN

Máte silné nutkání něco nepředloženého udělat nebo říct. Možná se budete snažit i někoho poučovat. To však nebude moc rozumné. Také by se mohlo stát, že se vám vše vrátí nazpět. 

BÝK

Hvězdy vám budou přát. A to zejména v oblasti profese a kariéry. Pokud ovšem budete mít pocit, že toho je nyní na vás mnoho, naplánujte si úkoly podle priorit a to nepodstatné prostě zrušte nebo delegujte na někoho jiného.

BLÍŽENCI

Vaše touha po originalitě bude na maximu. Dejte si pozor, pokud se budete chtít vrhnout do nějakých nepromyšlených aktivit. Chystáte-li se, že zimní oblečení nahradíte jarním, ještě s tím raději počkejte. Je možné, že byste si mohli přivodit spíše zdravotní komplikace než jarní pohodu.

RAK

Dobrá kondice i nálada, kterou nyní disponujete, se odrazí v zaměstnání. Pokud máte nějaké nápady a návrhy, je pravděpodobné, že zaujmou kolegy a mnohé z nich budou přijaty jako velmi zajímavé a inspirující. Také přátelé budou těmi, kdo by vás měl potěšit a dodat vám energii.

LEV

Máte pocit, že si můžete dovolit více než obvykle. Budete ochotni více riskovat nebo si dokonce vynucovat od ostatních pozornost. To však nejspíš nebude kvitováno jako dobrý nápad. 

PANNA

Nadít se můžete většího přílivu energie a chuti do nových aktivit. S vervou se tak budete vrhat do propagace a realizace toho, co již delší dobu máte na mysli. Mějte však na paměti, že to, co jednou řeknete nahlas, již nepůjde vzít zpět. A s touto myšlenkou se snažte prožít dnešní den.

VÁHY

Dnes budete silně prožívat své emoce, ale také máte velkou naději na snadné zisky. Můžete se dočkat nějakého dárku či odměny. Rovněž váš partnerský život by mohl být bohatší. V pracovních záležitostech si raději dávejte pozor. Mohli byste se dočkat nějakých podrazů.

ŠTÍR

Pozor na milostná nedorozumění. Možná si někdo vyložil něco jinak, než měl, možná jste to byli vy, kdo věci nepochopil. Pokud tomu tak opravdu je, bude dobré si vše řádně vyříkat. Dobrou zprávou je, že jistá záležitost, kterou jste opravdu dlouho nemohli vyřešit, se vyřešila sama.

STŘELEC

Příliv nové energie vám dodá sílu a vy nejspíš nasadíte pro ostatní až vražedné pracovní tempo. Buďte proto opatrní, abyste před víkendem neonemocněli. Byla by to škoda, hvězdy totiž naznačují štěstí i v milostných záležitostech. Možné jsou nové lásky.

KOZOROH

Vaše úpornost, vytrvalost a houževnatost se vám vyplatila a budete nad očekávání odměněni. Pokud nepřijde odměna finanční, dostanete pochvalu nebo třeba nabídku na povýšení. Někteří z vás mohou také zvažovat změnu zaměstnání či dokonce profese. Bát se nebudete ničeho.

VODNÁŘ

Svou pozornost zaměříte na výdělečné aktivity. Je možné, že jste trochu víc utráceli a teď z toho viníte jiné. Raději přestaňte a zkuste se také vyhnout sporům se svými nadřízenými. Nepřinesly by vám kýžený efekt. Nejdříve si vše řádně promyslete.
Ve spolupráci s profesionálním astrologem MILANEM GELNAREM.