Horoskop

5. září 2018

LEV

Zanedbávat zdraví se nevyplácí. Chápeme to, při hledání rovnováhy mezi prací a rodinou se najde už jen málo času na vlastní péči. Zkuste ale zařadit do své rutiny drobné změny. Pro tentokrát vynechte klasický nezdravý oběd a dejte si raději salát. I drobné změny budou mít velký vliv.

PANNA

Boty od Loubotina jsou ukázkou dokonalosti. A právě takovou dokonalost chcete dnes předvést v práci i vy. Na tom není nic špatného. Nezapomínejte ale i na další důležité věci jako jsou deadliny a pocity vašich spolupracovníků. Snažte se najít rovnováhu mezi perfektním výsledkem a vším ostatním.

VÁHY

Příroda volá Váhy! Dnes se ve vás po dlouhé době probudí touha po přírodě a souzněním s ní. Pokud máte možnost, vydejte se do lesa nebo na louku. V případě, že vás povinnosti drží ve městě, zvolte alespoň oblečení z přírodních materiálů a provoňte si den čerstvými květinami.

ŠTÍR

Pozor, křehký materiál! Vaše nálada dnes bude značně vrtkavá. Víc než vaše boty na jehlách při chůzi po kočičích hlavách. Dejte si pozor, aby se vaše příležitostná frustrace neprojevila na vašem okolí. Zbytečně byste mohli někomu ublížit a vaší reputaci by neoprávněná obvinění taky neprospěly.

STŘELEC

Večírky a společenské akce se začínají vyplácet. I když to někdy tak nepůsobí, vaše velmi otevřená a přátelská povaha a obrážení vešmožných akcí nese své ovoce. Dnes naplno využijete všechny své kontakty. Nezapomeňte o své kamarády pečovat a občas se ozvat i jen tak. Ocení to.

KOZOROH

Díky dnešní poloze hvězd dnes ucítíte potřebu zahodit stylové šaty z dílny Saint Laurent a zůstat doma v pyžamu. Na tom čas od času není nic špatného. Nevyčítejte si vynechání návštěvy fitness centra a dopřejte si lenošení. Pokud máte náladu, přizvěte na pyžamový večírek partnera nebo kamarádku

VODNÁŘ

Ke slovu se hlásí drama-Vodnář. Vaše dnešní nálada je plná dramatu a velkých emocí. To by ale mohlo v kolektivu i u partnera vyvolat negativní reakci. Přesměrujte proto svoji vášeň a energii do něčeho kreativního. Třeba se pusťte do dekorování vašeho bytu.

RYBY

Dávejte pozor na detaily. I drobnosti vás dnes mohou stát mnoho peněz nebo spokojenost šéfové. Obzvlášť se zaměřte na finance a počty. I drobná chyba se může prodražit. Raději se pro tentokrát vyhněte i nákupům. Zbytečně by se totiž mohlo stát, že utratíte víc, než jste chtěli.

BERAN

Trocha flirtování ještě nikdy nikomu neublížila. Vaše přitažlivost bude stoupat se sluncem. Připravte se proto na neobvyklé množství komplimentů a obdivných pohledů. Pokud na setkání se svou spřízněnou duší teprve čekáte, dnes máte velkou šanci ji objevit.

BÝK

Něco prostě není tak jak má být. I když se cítíte relativně dobře, nějaké trápení vás pořád užírá a rozptyluje od štěstí. Zavolejte na pomoc dobrou kamarádku a zkuste tomu přijít na kloub. Uvidíte, že jakmile vyhodíte všechny kostlivce ze skříně, budete mít mnohem více místa na štěstí. A na outfity :-).

BLÍŽENCI

Dodejte trochu šmrncu vašemu domovu! Kreativita bude dnes vaší silnou stránkou. Využijte ji a projděte se po svém bytě. Možná objevíte místa, která by si zasloužila trochu vylepšit. Ponořte se do Pinterestu a pak hurá do práce. Všechny činnosti vám dnes půjdou hezky od ruky.

RAK

Kdy jste naposledy navštívili svoji rodinu, Raci? Víme, na vesnici se sandálky od Gucci moc nehodí. I tak si ale dnes najděte čas alespoň na zavolání svým blízkým. Určitě je vaše pozornost potěší. Můžete také naplánovat zajímavý rodinný výlet nebo setkání.