Horoskop

5. října 2018

LEV

Některé věci vám zkrátka nejsou souzeny. Nemá smysl se hnát za něčím, co je nesplnitelné. I když vysoké ambice jsou v pořádku, zkuste se alespoň pro dnešek zaměřit na mikro-cíle. Jejich splnění vás totiž naplní dobrou náladou. Zbavení se nereálných snů vám celou situaci ulehčí.

PANNA

Odpočiňte si. Čekají vás náročné dny plné překážek. Je proto jedině na místě dnes načerpat síly. Pokuste se dnes v práci skončit dřív a extra čas strávit věcmi, které vás baví. Třeba zajděte na lekci jógy, projděte se městem nebo si popovídejte s přítelkyní nad hrnkem kávy.

VÁHY

Svět jakoby se během noci celý změnil. Už od rána budete mít pocit, že nic není jak bývalo. Nebojte se změn a už vůbec proti nim nebojujte. Raději si na nich najděte něco dobrého. Vždyť bez nejrůznějších novinek bychom se přece nudili. Když si nebudete vědět rady, kamarádka na telefonu jistě poradí.

ŠTÍR

V hlavní roli provokace. Dnes vás zachvátí rozpustilá touha po rebelství a různém provokování. Užijte si to naplno. Dejte si však pozor, aby vaše dnešní činy nepřekročily mez. Z drobných vtípků se snadno může stát něco vážného. Experimenty v oblasti módy vám však budou vycházet.

STŘELEC

Ach, ta marnivost. Sotva se ve vašem botníku zahřály nové kozačky od Burberry, už toužíte po něčem jiném. Rozumíme tomu, módních pokušení je všude tolik. Nezapomeňte ale také na střídmost. Příliš rychlé utrácení by vás totiž snadno mohlo přivést do potíží.

KOZOROH

Dnes je to u vás tak půl na půl. Čeká vás nepříjemný konflikt s kolegou nebo kamarádkou. Na druhou stranu, potěší vás úspěch v práci či dobře zvolená investice. Pokud vám zbyde čas, zkuste konflikt urovnat a pročistit atmosféru. Večer tak budete moci spokojeně usínat.

VODNÁŘ

Jaký je den? Dnes je den plný zábavy! Ať už dnes zvolíte jakoukoliv aktivitu, jisté je, že se budete nadmíru bavit. Přizvěte ke svému příjemnému dni i kamarády nebo rodinu. Ve správné společnosti bude vše ještě o kus lepší. Díky spoustě smíchu si dnes výborně odpočinete.

RYBY

Nepropadejte špatné náladě. Hvězdy vám dnes předpovídají špatnou náladu. I když vás práce nad míru baví, v poslední době vás přepadá frustrace. Konec náročného projektu daleko a přesčasů hodně. Ještě to však nevzdávejte. Odměna se nakonec dostaví a bude sladší než si možná myslíte.

BERAN

Štěstí se vás dnes chytne a nepustí. Už bylo na čase, že? Na cokoliv dnes sáhnete, to se bude automaticky dařit. Skoro by se dalo říct, že se vám povedou zázraky. Podle hvězd je dnes také dobrý den pro zahrnutí někoho blízkého vaší láskou. Podělte se o své dnešní štěstí i s vaším okolím.

BÝK

Něco se pokazí. Jinak harmonický vztah dnes naruší nějaké nepříjemnosti. Možná se objeví nějaký hřích z minulosti nebo dojde k více či méně vážnému konfliktu. Tak jako tak zachovejte chladnou hlavu a snažte se vše zase urovnat. Přece nedovolíte, aby vám něco pokazilo vaši romanci!

BLÍŽENCI

Buďte hodní. Na sebe i na své okolí. Dnes vás nejlépe charakterizuje výbušnost. Zkuste se však nerozčilovat nad věcmi, které za to nestojí. Naopak se snažte pochopit i druhou stranu. Uvidíte, že možná zjistíte, že jakmile se pochopíte, vše bude rázem snazší.

RAK

Dnes vezmete osud do vlastních rukou. Dost bylo mluvení, přemýšlení a plánování. V dnešní den je čas na rázné činy. Podle hvězd bude vaše snažení úspěšné, tak se nebojte. Nedovolte, aby za vás rozhodoval někdo jiný a dělejte věci tak, jak je chcete mít vy.