Horoskop

5. listopadu 2018

LEV

Dnes je skvělý den. Radostí se nemůžete přestat smát a vše vám vychází tak jak má. Nenechávejte si dobrou náladu pro sebe a udělejte něco hezkého i pro ostatní. Ale pozor, vaše nebývalá míra optimismu a pozitivního přístupu může některé spíše otravovat. Nechte je raději na pokoj.

PANNA

Špatná nálada není vždy vinou vesmíru. Cítíte se nic moc? Dnes to ale nejde svést na špatnou konstelaci hvězd. Negativní energii si přivoláváte sami. To je ale ostatně dobrá zpráva. Stačí přemýšlet nad věcmi spíš optimisticky a uvidíte, že váš den bude o moc lepší. Tak málo stačí!

VÁHY

Nepřestávejte, dokud nevyhrajete. Dnes v sobě máte sílu, která si dokáže podmanit celý svět. Neseďte v koutě a vydejte se do boje se vztyčenou hlavou. A nevzdávejte to, i když to chvílemi bude vypadat nahnutě. Máte šanci dokázat velké věci, pokud si budete věřit.

ŠTÍR

I když se obvykle sladkému pokušení spíš vyhýbáte, dnes je na něj čas. Nemusíte zrovna vyrabovat nejbližší cukrárnu. Stačí, když se budete chovat hezky a mile ke svému okolí. Na kyselé obličeje a štiplavé poznámky dnes není vhodná chvíle. Naopak, příjemné vystupování vám pomůže.

STŘELEC

Plnění snů je zábava. Máte před sebou několik cílů, které byste chtěli dosáhnout. Často se však stane, že z něčeho pozitivního je rázem spíš trápení a frustrace. Berte však výzvy a celou cestu jako zábavnou zkušenost, která vás může hodně posunout. Důležité je se bavit.

KOZOROH

Hodně řečí, málo činů. Pokud chcete udržet svoji plavkovou postavu i přes zimu, nemůžete jen věčně plánovat návštěvu tanečního studia a pak vše odkládat. A to i přesto, že se dnes cítíte trochu bez energie. Neporušujte svá předsevzetí a dejte se do práce. 

VODNÁŘ

Na životě na hraně není nic špatného. I Karl Lagerfeld říká, že mezi trendy a kýčem je jen tenká hranice. Nikdy ji však nenajdete, pokud se budete držet v bezpečné zóně. Zariskujte dnes a experimentujte. Možná se někdy dostanete příliš daleko, brzy ale najdete to ideální, skvělé místo pro vás.

RYBY

Vyhrňte si rukávy a pusťte se do plnění úkolů. Konstelace hvězd dnes napovídá, že se probudí vaše touha mít vše uspořádané a v pořádku. Neděste se, pokud je před vámi kupa úkolů. Rozdělte si je do menších úseků a nezapomínejte i na motivační odměny za dobře odvedenou práci.

BERAN

Nikdo neříká, že jsou vztahy snadné. Jsou dny, třeba jako tento, kdy to budete chtít vzdát. Partner jakoby vás nevnímal a kamarádky mají svých starostí dost. Zkuste se ale nad všechno povznést a vnímat i pozitiva - láskyplné objetí, spousty smíchu a podporu. 

BÝK

Rozmyslete se dvakrát, než něco uděláte. Dnes vám hrozí, že se budete chovat trochu zbrkle. Hvězdy vám proto radí, abyste si vše pečlivě uvážili a nemalovali si věci příliš růžově. Měla by vás zajímat pouze fakta. Díky tomu se vyhnete třeba koupi nevhodných bot či jiným malérům.

BLÍŽENCI

Už Oscar Wilde věděl, že pláč patří zoufalým ženám. Ty hezké jdou totiž místo smutku nakupovat. Až se dnes budete cítit pod psa, vzpomeňte si na to. Zažeňte slzy, ty stejně nic dobrého nepřinesou. Na druhou stranu nová kabelka...Ta vás rozptýlí i potěší zároveň.

RAK

Je jen na vás, co vyhodnotíte jako nutné a bez čeho můžete žít. Dnes ale budete obzvlášť náchylní k propadání nádherným věcem a marnivosti. Váš naplánovaný rozpočet se bude muset upozadit. Než vykoupíte celý butik, raději se poraďte s kamarádkou, která objektivně poradí.