Horoskop

5. leden 2019


STŘELEC

Uklidněte svou vnitřní šelmu. I když normálně máte v popisu osobnosti spíš divokost, dnes se naplno projeví vaše jemnější stránka. Snažte se potlačit svou potřebu přebrat velení a místo toho podporujte někoho, kdo si zaslouží pozornost. Díky tomu se naučíte něco nového a důležitého.

KOZOROH

Je v pořádku žít přítomností a užívat si vaše těžce vydělané peníze (obzvlášť, pokud jde o kabelku od Diora). Nezapomínejte ani na šetření pro horší časy. Snažte se dnes najít rovnováhu mezi tím, co si dopřejete a co uložíte stranou. Nikdy nevíte, kdy přijdou náhlé výdaje.

VODNÁŘ

Lichotky vás dostanou kamkoliv. Dokážete však odolat, když někdo podobnou taktiku použije na vás. Dnes se potkáte s někým, kdo nebude zastírat úmysl vás ohromit. Nenechte se zlákat sladkými řečmi a zachovejte chladnou hlavu. Lichotník se vás snaží pouze zmást.

RYBY

Nebojte se říct, pokud máte dost. Snažíte se všem vyjít vstříc a zavděčit se. To však není dobrá strategie, pokud cítíte, že už vám docházejí síly. Není nic špatného na tom říct, že letos potřebujete spíš klid než neustálé návštěvy. Snažte se však komunikovat bez hněvu a výčitek!

BERAN

Na skromnost není čas. Ať už se snažíte schovat jakkoliv, světlo pozornosti si vás najde kdekoliv. Nebojte se přijmout zásluhy za úspěchy, které jste dokázali. Naopak, užijte si je. I přesto, že se obvykle držíte spíš zpátky. Čas od času je fajn vystoupit ze stínu.

BÝK

Láska dnes bude hrát hlavní roli. Neváhejte dát romantickým aktivitám přednost před vším ostatním. Stejně se v práci budete jen těžko soustředit. Dokončete to, co musíte, a vydejte se za svou láskou nebo se pusťte do projektu "nový objev"! Dnes vám budou skvěle slušet šaty a sukně s ženským střihem.

BLÍŽENCI

Možná posloucháte. Ale skutečně se všichni ve vašem okolí cítí vyslyšeni? Dnes se zaměřte na to, zda věnujete pozornost těm, na kterých vám záleží. Ukažte jim, že rozumíte jejich starostem a chcete nabídnout pomoc. Díky tomu se do vašich vztahů dostane více respektu a harmonie.

RAK

Konec nedořešeným problémům! Dnes si s rychlostí blesku poradíte se vším, co vám život postaví do cesty. Připravte se však, že vaše dnešní plány mohou být v ohrožení. Pomůže, pokud nebudete mít problém improvizovat a přizpůsobit se situaci. 

LEV

Možná potřebujete více pozornosti a ocenění, než dostáváte. Nebojte se o ni říct. Pokud máte pocit, že někdo přehlíží vaše úspěchy a silné stránky, dejte to najevo. Nečekejte, až všechno dostanete na stříbrném tácu. Dobrá zpráva je, že vaše prosby dnes budou vyslyšeny!

PANNA

Koupit si kabelku od Chanelu nebo dárek pro maminku od Cartiera? Co takhle obojí? Hvězdy vám dnes radí, abyste se místo dlouhého přemýšlení nad všemi dilematy pustili do věcí po hlavě. Zkuste najít způsob, jak mít obojí a nedělat kompromisy. Možná to nebude snadné, ale stojí to za námahu!

VÁHY

Ukažte lidem, co se ve vás skrývá. Odložte svou masku a projevte se v celé své kráse. Ujistěte se, že vše, co dnes děláte, na sobě nese váš jedinečný podpis. Ať už jde o outfit nebo dárek pro někoho blízkého. Určitě však nikoho nekopírujte, buďte prostě sami sebou.

ŠTÍR

Dejte si pozor na intriky. Dnes se kolem vás bude motat někdo, kdo s oblibou tahá za nitky a ovlivňuje každého, kdo se mu připlete do cesty. A svoje umění zkusí i na vás. Nenechte se zatáhnout do něčeho, co by vám mohlo přinést jen problémy, a mějte se na pozoru!