Horoskop

5. květen 2019

BERAN

Vypadá to, že neděle bude pro vás velmi příjemná a milá. Setkáte se s projevy vstřícnosti a sympatií ve své rodině i okolí. Dokonce máte naději udobřit se svými příbuznými či sousedy. Na cestách buďte ve střehu a dodržujte předpisy. Je možné, že vás na nich čekají nějaké komplikace. Neměly by být zásadní, ale jistota je jistota.

BÝK

Vaše smyslnost vám může přinést nečekané komplikace. Chcete-li se tomu vyhnout, nesmíte brousit v „cizích vodách“, musíte si vše řádně promyslet a využít toho, co právě máte k dispozici. Raději využijte svých kulinářských schopností a něco dobrého uvařte či jinak zpříjemněte domov.

BLÍŽENCI

Neděle pro vás bude ve znamení přátel a přátelství. Možná se za nimi někam vypravíte nebo se alespoň setkáte prostřednictvím telefonu. Pozor však na nedorozumění. Vaši přátelé mohou něco pochopit jinak, než  jste měli v úmyslu. Mluvte raději s rozvahou a pomalu a také se snažte to, co slibujete, neměnit.

RAK

Zřejmě vás čeká poněkud divočejší konec víkendu. Hvězdy naznačují, že budete mít sklon porušit nějaké dohody. Týkat by se to mělo zejména věcí milostných. Pokud se vám něco takového nabízí, nedělejte to. Byly by z toho jen komplikace. 

LEV

Zřejmě to nemáte jednoduché a ani vy sami zřejmě nebudete mít tendenci svou situaci vylepšit. Ba naopak, můžete už tak velké napětí zvýšit. Dosavadní negativní tlaky rodiny či někoho jiného ve vás mohou zvýšit sklony k popudlivosti či agresivitě. Pokud chcete, aby byla neděle příjemnější, musíte pro to něco pozitivního udělat.

PANNA

Pokud se vám dnes budou dít nějaké nepříjemné věci, pak vězte, že to může být důsledek vašich „šťouravých“ a nerozumných řečí. Můžete tak být konfrontováni s naštvaností partnera, ale i celé rodiny. Raději nic a nikoho neposuzujte a hleďte si především svého. 

VÁHY

Dnes byste měli směřovat svou energii a úsilí do oblasti odpočinku, relaxace a podobných aktivit. Hvězdy teď nejsou moc nakloněny vašim záměrům, tak raději vyčkejte, než se situace vylepší. Dobře by vám mělo být také někde v přírodě.

ŠTÍR

Vaše intuice a schopnost vědět více než ostatní budou slavit nemalé úspěchy. Pokud se dostanete s někým do sporu, nebude to on či ona, kdo bude vítězit. Až ničivou energii dokážete využít k prosazení svých zájmů. Pozor však na to, abyste energii vydali správným směrem. 

STŘELEC

Erotika, kultura, společenská setkání, výlety a nákupy, to vše bude během neděle na pořadu dne. Ti ostatní se nehnou z domova a budou si užívat sladkého nicnedělání. A pokud vám něco bude vadit, nekritizujte, ale napravte to sami.

KOZOROH

Tento den bude pro vás nakloněn k individuální tvořivosti, hrám, dětem, cestování. Máte-li možnost jet někam daleko, tak to bude výzva daná přímo hvězdami. Budete mít také sklon zabývat se uměním a možná se někde na cestách setkáte a seznámíte s někým slavným nebo alespoň pro vás zajímavým.

VODNÁŘ

Napětí kolem vás se bude dát krájet. A nebyli byste to vy, kdybyste sami aktivně nepřiložili ruku k dílu a věci si sami nezkomplikovali. Naštěstí budete mít několik příležitostí setkat se s lidmi staršími a moudrými. Využijte příležitosti a načerpejte od nich jejich zkušenosti z oblasti, která vás teď trápí.  

RYBY

Dnes byste měli být celkem v klidu a pohodě. Díky tomu, že vaše citlivost je mimořádná, budete předem vědět, co se stane nebo k čemu co směřuje. Využijete-li těchto svých schopností, budete mít možnost se na vše předem dobře připravit a využít věcí ke svému prospěchu. Možné jsou nějaké dary či jiné snadné zisky.