Horoskop

5. březen 2019

RYBY

Chcete-li se pustit do podnikání, cvičení, prostě do něčeho nového, co vás láká, neztrácejte čas a dejte se do toho. Cokoliv teď začnete, mělo by být nejen přínosné, ale také trvalé. Také myslet by vám to mělo skvěle a vaše výřečnost bude nadprůměrná. Přesvědčíte kohokoli o čemkoli.

BERAN

Zejména ve vztazích buďte velmi obezřetní. Raději se nepouštějte do žádných slovních přestřelek, ani nic neřešte, ale počkejte si na příležitost, která vám umožní vyjádřit váš vlastní názor a třeba jej i prosadit.

BÝK

Na účtu i v peněžence byste měli mít dostatek prostředků. Kupte si něco nezbytného na sebe nebo si udělejte radost designovým doplňkem do domácnosti. Pokud novou kabelku skutečně nepotřebujete (!), dopřejte si aspoň setkání s přáteli. Rovněž v oblasti kariéry by se vám mělo dařit.

BLÍŽENCI

Tlaky, které na vás budou vyvíjeny z mnoha stran, vám moc klidu do života zřejmě nedají. Čeká vás zřejmě i neplánovaná návštěva, která vás sice potěší, ale také vám přidělá spoustu starostí. Naštěstí se vaše schopnost improvizace opět ukáže jako velkolepá a vše by mělo dopadnout skvěle.

RAK

Těšit se můžete na snadné zisky a nejen v oblasti financí. Pokud jste měli včera společensky náročný den, nejspíš budete očekávat velkou únavu. Ale bude tomu naštěstí zcela jinak. Pravděpodobný je dokonce nárůst energie.

LEV

Vaše současné nápady nemusí být až tak skvělé, jak se mohou na první pohled jevit. Než se pro něco rozhodnete, zkuste si vše ještě jednou promyslet a také prokonzultovat s někým, komu věříte. Pokud obstojíte, máte naději ve velký úspěch. 

PANNA

Pokud máte v úmyslu rozjet nějaký nový projekt, je k tomu dnes příhodný čas. Jděte však na to pomalu a s rozvahou. Jinak byste se také mohli z přemíry aktivit a pracovních povinností zhroutit. Možná si dejte na pár dní oddech a nebo rovnou odjeďte někam na dovolenou.

VÁHY

Nuda a zahálka vám nehrozí. Práce a povinností byste měli mít až nad hlavu. Navíc je pravděpodobné, že se sami nebudete cítit úplně „ve své kůži“. To proto, že zkoušek, kterými budete procházet, může být větší množství. Pracujte pilně, ale snažte se také odpočívat nebo si zajít na masáž.

ŠTÍR

Věci budou stabilizované. Vy se zatím můžete rozhlížet, co zásadního by bylo dobré udělat. Jak se zdá, nastal ten správný čas zajít do realitní kanceláře poptat se na koupi rodinného domu nebo většího bytu. Nabídky by mohly být lákavé.

STŘELEC

Rozhodně se nedá říct, že byste se vznášeli v oblacích. Optimismus vám sice chybět nebude, ale komplikací, které se vám budou dostávat do života, bude zřejmě nemálo. Tak se trochu uklidněte, promyslete, co dělat, a pak pomaloučku, polehoučku věci řešte.

KOZOROH

Zejména ve vztazích se držte hesla „dvakrát měř a jednou řež“. Věci totiž nemusejí být takové, jak se na první pohled jeví. A opatrnosti není nikdy dost. Naštěstí si vše dokážete obhájit.

VODNÁŘ

Charakterizovat vás bude jistá sebestřednost a nejspíš i umanutost. Prostě si půjdete tvrdě za svým. Dobré také bude, když si zkontrolujete všechny svoje resty. Nejspíš jich nebudete mít málo. Bylo by tedy na čase pustit se do práce a dohnat zameškaný čas. Ve financích by se vám naštěstí mělo docela dařit.
Ve spolupráci s profesionálním astrologem Milanem Gelnarem.