Horoskop

4. listopadu 2018

LEV

Dnes toužíte po blízkosti. Určitě se obklopte lidmi, kteří s vámi nehrají hry a dokáží vás od srdce povzbudit. Místo bujarého večírku však volte spíš intimnější setkání v malém počtu. Stačí, když si s kamarádkou dáte něco dobrého a v klidu domova si odpočinete u povídání a filmu.

PANNA

Okořeňte svůj život. Místo klasického, byť osvědčeného, outfitu či programu na večer dnes zvolte něco neobvyklého a velkého. Hvězdy totiž přejí změnám a dobrodružství. Pokud nezaváháte, obojího se vám dostane dostatek. To vám otevře nové obzory a přinese spoustu zábavy.

VÁHY

Říká se, že ráno moudřejší večera. A dnes to pro vás platí dvojnásob. Dopolední čas pro vás bude příjemný a aktivni. Snadno si poradíte se všemi úkoly a ještě budete mít úsměv na tváři. Odpoledne vás však čeká útlum a hrozí konflikty s milovanými. Pokuste se jim vyhnout.

ŠTÍR

Dnes se vám nebude příliš dařit. Očekávejte nezdar a komplikace. To ale neznamená, že si musíte svou frustraci vybít na všech okolo. Zkuste se spíš osamotě uklidnit a s ostatními komunikovat neutrálně nebo pozitivně. Nikdo přece nemůže za to, že vám dnes dosloužila oblíbená kabelka.

STŘELEC

Víte, že vaše okolí hodně ovlivňuje vaši náladu? A dnes bude tento vliv podle hvězd obzvlášť silný. Dejte si proto záležet, aby vaše pracovní místo bylo přehledné a vyzařovalo pozitivitu. Určitě neuškodí fotka z dovolené či hezké lepítka a květiny. Hned vám práce půjde lépe od ruky.

KOZOROH

Možná se zdá, že je všechno špatně. Nic vás netěší, dokonce ani nakupování a to už je co říct. Ploužíte se od jedné věci k druhé a nic se vám nedaří dokončit. Hvězdy však předpovídají, že už během dnešního dne by se mohla vaše nálada pozvolna začít zlepšovat.

VODNÁŘ

Nepadejte do rutiny! Hvězdy vám radí, abyste se zaměřili na změny ve svém přístupu ke zdravému životnímu stylu. Vyměňte proto návštěvu posilovny za něco, co ještě neznáte. Třeba bikram jógu nebo horolezectví. Pobavíte se a zároveň uděláte něco pro sebe.

RYBY

Nebylo strachu už dost? Celý den se nemůžete ubránit katastrofickým scénářům a obavám, co bude zítra. Pokuste se je však odložit na jindy. Uvidíte, že nic není tak hrozné, jak si to v hlavě představujete. Raději se zaměstnejte nějakou příjemnou aktivitou, díky které na starosti zapomenete.

BERAN

Dnes hvězdy přejí párům. A to nejen těm romantickým, ale i přátelským a pracovním. Ať už vás čeká cokoliv, dnes vám vše půjde lépe a snáz, spojíte-li se s někým dalším. Přizvěte třeba kolegyni k plánování další velké akce, či vytáhněte kamarádku do posilovny.

BÝK

Dnešní den je hlavně o sebedůvěře. Ne o té, kterou dáváte najevo, ale o té, kterou cítíte vy sami. Postavte se před zrcadlo a pojmenujte věci, které na sobě máte rádi. Uvidíte, že jich bude víc, než si možná myslíte. Jakmile začnete sami sobě věřit, snadno dosáhnete všech cílů.

BLÍŽENCI

Vydejte se načerpat inspiraci. Hledejte nové zdroje, které vás posunou o kousek dál. Můžete shlédnout třeba dokument o Alexanderu McQueenovi nebo vyrazit na besedu s někým zajímavým. Nemusíte se s nimi srovnávat, ale hledejte věci, které se můžete přiučit.

RAK

S upřímností a pohodlnými botami dojdete nejdále. Odhodťe masku, se kterou každodenně zakrýváte svoje nejistoty a běžte s kůží na trh. Možná nebude snadné sebrat odvahu, hvězdy však praví, že nakonec se dočkáte přijetí a vlny pozitivní energie. Upřímnost vám navíc odlehčí a uleví.