Horoskop

4. květen 2019

BERAN

Dnes vám to bude skvěle myslet a měli byste mít i výbornou intuici. Navíc pocítíte množství akční a dynamické energie a také chuť pouštět se do akcí. Můžete i lehce získat srdce svého vyvoleného či vyvolené. A nejen to. Začnete realizovat to, na co přes týden nebyl čas.

BÝK

Konat budete především nevědomě. Projevovat se to bude tak, že něco uděláte nebo řeknete, ale důvod, proč tak budete konat, i vám zůstane neznámý. Prostě vás k tomu něco může nutit. Navíc vás bude provázet zvýšená citlivost, ale můžete také pociťovat určitou ztrátu energie. Budete však mít štěstí na přátele. 

BLÍŽENCI

Energie by vám chybět neměla. Díky ní se budete pouštět do nejrůznějších aktivit. Projevovat se pak u vás bude přátelskost a vstřícnost. Může se však také stát, že ona vstřícnost vám může přinést nečekané potíže. Problémy se budou týkat zejména lásky. Pomohou malé dárky či zvýšená pozornost.

RAK

Budete iniciativní a akční, a to zejména v oblasti kariéry a společenského postavení. Možná budete na nějaké party, kde se vám naskytne zajímavá příležitost k seznámení s vlivným člověkem nebo někým, kdo by vám něco pro vás slibného mohl zprostředkovat. Dejte si však pozor. Není všechno zlato, co se třpytí.

LEV

Jak to tak vypadá, budete sami sobě stát v cestě. Možná budete mít sklony k popudlivosti a unáhlenosti. Budete zřejmě pociťovat nějaká omezení a ani vaše energie nebude taková, na jakou jste zvyklí. Podílet se na tom budou vaši nejbližší.

PANNA

Těšit se můžete na nějaké snadné zisky. Mohou to být dárky, finanční odměny nebo dokonce i dědictví. Nepůjde sice o nic velkého a tedy mimořádného, ale potěší vás to. Možné problémy pak budete řešit levou zadní. Hvězdy vám totiž přinášejí také pracovitost, moudrost i bystré myšlení.

VÁHY

Váš den zřejmě bude takový neslaný nemastný. Dít by se toho moc nemělo a ani vy nebudete těmi, kdo by se nějak zasazoval o změnu. Upřednostňovat budete spíše klid, pohodu a harmonii. Pokud už budete konat, tak spíše něco rutinního. Možná dostanete velkou chuť na zábavu, ideální bude kino, koncert nebo návštěva přátel.

ŠTÍR

Dnes můžete pociťovat náhlý přísun a nárůst sexuální energie. Ale pozor, vaše energie může být namířena nesprávným směrem, resp. k nesprávným partnerům. Raději se kroťte a mějte se před nějakými milostnými úlety na pozoru. Pokud ovšem máte někoho, s kým vám to klape, máte naději na úžasné milostné zážitky.

STŘELEC

Akce a změny. To budou hlavní témata dneška. Pokud bude potřeba, nebudete mít problém se okamžitě rozhodnout. Pozor si však dávejte na dopady svých aktivit na okolí. Nemusí se mu to zrovna líbit. Dočkat se můžete také příjemného překvapení ze strany nějakého vašeho fanouška či fanynky.

KOZOROH

Nečekají vás žádné dramatické situace. Ba naopak, vše by mělo být v pořádku a váš den prostě proběhne v poklidu a vy si jej užijete. Charakterizovat vás může jistá pomalost, možná také úpornost a houževnatost, se kterou budete postupovat za svými cíli. Překážek sice bude dost, nicméně jejich překonávání by vám žádné velké potíže dělat nemělo.

VODNÁŘ

Motivem dnešního dne pro vás budou věci záhadné, tajemné, možná i něco mezi nebem a zemí. Pokud nyní v něčem budete mít opravdovou sílu, pak to bude schopnost komunikace. Budete-li potřebovat někoho o něčem přesvědčit, na něco správně reagovat atp., pak dnes bude ten správný čas. 

RYBY

Zřejmě budete impulsivní a výbušní. Jestli chcete náročný čas přežít v klidu, jděte do přírody, tam vám bude nejlépe. Bavit vás však také budou společenská setkání, a to nejlépe ta, která budou spojená s návštěvou divadla, výstavy nebo koncertu.