Horoskop

4. březen 2019

RYBY

Typická pro vás bude velká citlivost a vnímavost. Můžete mít pocit, že jste jako houba, která do sebe nasává všechny energie okolo. Možná je také větší fyzická přitažlivost, kterou byste mohli disponovat. Díky tomu máte naději, že dostanete zajímavé nabídky, a to i profesní. Na velké finance to sice nevypadá, ale získáte cenné zkušenosti.

BERAN

Dnes si raději nic neplánujte. I bez vlastního přičinění budete mít mnoho příležitostí k tomu, abyste ukázali, co ve vás vězí. Situace a události se budou vyvíjet tak, že zřejmě budete nuceni na něco reagovat. Může vás někdo neohlášeně navštívit, šéf někam urgentně poslat nebo vás třeba zaměstná partner či partnerka.

BÝK

Nemáte teď moc štěstí na vztahy. Pokud máte partnera, může se stát, že vám bude sdělovat nějakou lež. Spolehnout se musíte na svou intuici. Rovněž byste měli pociťovat příliv energie a touhy něco dělat či změnit.

BLÍŽENCI

Možná se cítíte jako na tobogánu. Chvíli budete mít pocit, že míříte nahoru, a za chvíli, že se zase propadáte. Pokud to tak je a chtěli byste více klidu a pohody, dejte si pozor, abyste nevyvolávali zbytečné konflikty, které zpravidla budou pramenit z vaší vnitřní nespokojenosti. Ostatní to s vámi myslí dobře!

RAK

Hvězdy by vám nyní měly přát. Cítíte, jak se vám síla rychle s blížícím jarem vrací. A tak se klidně můžete dát do plánované rekonstrukce či něčeho jiného, co již delší dobu zaměstnává vaši mysl. Nákupy luxusních bytových doplňků vás doslova nabijí energií. 

LEV

V práci můžete být sice na vrcholu, ale vaše vztahy se mohou pěkně vyhrocovat. Možná necítíte obdiv či chválu, kterou tak nutně potřebujete. Dávejte si pozor na to, co doma říkáte a jak se chováte, vyhnete se mnohým nepříjemnostem.

PANNA

Tím, že s partnerem nebudete komunikovat, si nic neusnadníte. A pokud začnete snášet nezpochybnitelné argumenty, tak si také moc nepomůžete. Nezbývá, než se nad to všechno povznést a raději společně vyrazit na výlet a pak třeba na skvělou večeři.

VÁHY

Vše dnes budete velmi intenzivně prožívat. Pokud budete tlačeni k nějakému rozhodnutí, nebude vám to dělat vůbec dobře. Zapracujte na sobě a pokuste se aplikovat to, co dělávají Berani – tedy jednoznačnost a rozhodnost. 

ŠTÍR

Předvedete pěkný tah na branku. Je možné, že zažijete situaci, která vám vlije novou sílu a energii do žil. Inspirovat vás k tomu může chování někoho z kolegů. Nejspíš pak zahodíte svou skromnost a budete se snažit si své zásluhy pořádně pohlídat. 

STŘELEC

Zřejmě se nebudete cítit na vrcholu blaha. Tlaky se mohou objevovat z mnoha stran. Naštěstí přijdou i situace, které vše zjemní, ostré hrany obrousí a dají naději na radostné prožívání věcí. Potkat se totiž můžete s novou láskou či někým, kdo pro vás bude více než jen zajímavý. 

KOZOROH

Pokud jste měli u svých úkolů nějaké termíny, je možné, že je plníte v předstihu. Díky tomu si budete moci vše zkontrolovat a předcházet tak chybám. Ale i pokud by k nějakým menším a nepodstatným došlo, budete vše umět náležitě vysvětlit a uvést na pravou míru. 

VODNÁŘ

Pozornost zaměříte na finance a věci spojené s hodnotami, které jsou pro vás nejdůležitější. Mezi ně samozřejmě patří i přátelství. A tak není divu, že můžete být pozváni do společnosti, kde by na vás mohlo čekat větší množství inspirujících setkání. Nenechte si utéct skvělou příležitost.
Ve spolupráci s profesionálním astrologem Milanem Gelnarem