Horoskop

31. prosinec 2019


STŘELEC

Oh, dnes kolem vás budou létat jiskry. Ne v tom dobrém slova smyslu. Je dost pravděpodobné, že se budete cítit nabroušeně a vznětlivě. Snažte se vyhnout otevřeným konfliktům a raději si předem promyslete uklidňovací manévr pro případ, že by vás někdo vytáčel. K ohňostrojům se dnes raději nepřibližujte.

KOZOROH

Čas si hrát. Hoďte za hlavu všechny starosti všedního dne a vyrazte ven za zábavou. Pokud máte povinnosti, udělejte z nich soutěž a bavte se při jejich plnění. Dnes je ideální příležitost vyzkoušet něco odvázaného a nového. Začněte třeba u outfitu!

VODNÁŘ

Nic se nezmění, pokud neuděláte první krok. Nečekejte na zázraky, nepřijdou. Skvělé však je, že záleží jen na vás, co přijde. Obzvlášť v oblasti lásky. Pokud se ve vztahu necítíte spokojeni, promluvte si s partnerem. Svou pravou polovičku teprve vyhlížíte? Je čas vyzkoušet novou seznamovací strategii. Silvestr je k seznamování jako stvořený.

RYBY

Udělejte něco neočekávaného. Máte tendenci sklouzávat do rutiny a tím pádem i nudy. Ne proto, že by vám chyběly nápady, ale protože máte strach. Odložte je dnes bokem a zkuste začít u malých věcí. Postupně zkoušejte cokoliv, co vás napadne. Přinese vám to nové zážitky. Co takhle neplánovaná novoroční oslava se sousedy?

BERAN

Někdy je lepší počkat, i když po pěti skleničkách sektu si myslíte možná pravý opak. A jeden z takových dnů vás právě dnes čeká. Vyhněte se změnám. Rozhodnutí, která můžete odložit, raději nechte na jindy. V mezičase si alespoň můžete vše ještě jednou promyslet. Zbrklé jednání by dnes mohlo mít špatné následky, tak pozor.

BÝK

A co vy? Snažíte se všechny uspokojit. Šéfa, rodinu i přátele. To vám dává poslední dobou pořádně zabrat. Nezapomínejte však i na sebe. Hvězdy vás totiž varují, že při shonu, který každý den zažíváte, se můžete velmi snadno vyčerpat. Dopřejte si novoroční oslavy v kruhu těch nejbližších.

BLÍŽENCI

Je čas začít pracovat na nové kolekci. Obrazně řečeno. Nechte proto poslední den v roce minulosti a už se k ní nevracejte. Pokud potřebujete, zbavte se věcí, které vás táhnou zpátky. Dnes je ideální den otočit list a pracovat na budoucnosti. Plánujte, těšte se, nakupte si třeba nový šatník.

RAK

Možná máte pocit, že když dojde na psaní, nejste zrovna Shakespeare. Dnes to tak není. Dnešní konstelace hvězd podporuje vaše komunikační schopnosti, obzvlášť v psané formě. Pusťte se proto do psaní e-mailů, přáníček i vzkazů pro lásku. Uvidíte, jak dobře vám to půjde. 

LEV

Udělejte prostor pro drama queen! A vyhněte se konfliktům. Hvězdy vám dnes předpovídají střet s někým, kdo si v hádkách a vyhrocených emocích přímo libuje. Nejlepší bude, když se takové osobě budete vyhýbat. Nepotřebujete přece další potíže a neshody, že?

PANNA

Dnešní den je jen o vás. Čas od času je dobré udělat si chvíli jen pro sebe, i když je silvestr. Zůstaňte doma, sledujte filmy, užijte si horkou koupel a pleťovou masku. Nebo zajděte na nákupy a nechte se hýčkat u kadeřníka. Prostě cokoliv, po čem toužíte.

VÁHY

Změna je život. A je v pořádku, pokud si něco rozmyslíte. Ať už je to cokoliv, vše se dá řešit. Hvězdy totiž pro dnešní den předpovídají, že vás dostihnou pochyby ohledně rozhodnutí z nedávné minulosti. Nebojte se je znovu promyslet a klidně změnit názor.

ŠTÍR

Vaše kreativita dnes nezná mezí. To je dobrá příležitost vytvořit skvělé dekorace na novoroční party. Nemusíte se bát, že by vám dnes došly dobré nápady. Naopak, spíš jich budete mít víc, než užijete. Pusťte se do realizace. Hvězdy vám přejí, takže výsledek bude výjimečný.