Horoskop

31. březen 2019

BERAN

Pokud jste se rozhodli o víkendu věnovat sportu, učinili jste to nejlepší, co jste pro sebe mohli vykonat. Vydaná energie se vám přes týden vrátí v podobě skvělých nápadů, které ocení jak vaši spolupracovníci, tak i šéf. Počasí pro vás nebude důvodem, abyste odložili to, co jste si na neděli naplánovali.

BÝK

Je možné, že včerejší hřešení nezůstalo bez následků. Ale ani dnes vám vaše chuťové či jiné buňky nedají pokoj. Zkuste však v zájmu zdraví odolat. Dobré bude se sebou něco udělat. Dlouhá procházka nebo třeba masáž budou pro vás požehnáním. 

BLÍŽENCI

Můžete být vystaveni poněkud většímu tlaku, který nemusí být zrovna příjemný. Hvězdy naznačují větší množství zkoušek a omezení, než byste si představovali. Berte to jako součást života a buďte nad věcí. Zkoušky, které se někomu mohou jevit jako osudové, pro vás zřejmě nebudou zase tak dramatické.

RAK

Den přivítáte s otevřenou náručí. Přestože je neděle a vy byste měli odpočívat, nějak vám to tentokráte nepůjde. Pokud nebudete pracovat, vydáte se někam na výlet nebo za kulturou. Neděle prostě bude o vašich aktivitách.

LEV

Je možné, že to, na co jste se celý týden těšili, se stane realitou. Co na tom, že to zrovna nemusí být v souladu s dohodami či obecnými pravidly. To sice může popudit rodinu či okolí, ale při vašem charisma mnohé projde. A i kdyby ne, tak konečné důsledky nebudou nikterak dramatické.

PANNA

V neděli se u vás doma nejspíš opět rozpoutají intenzivní výměny názorů. A to se neobejde bez uplatnění analytických schopností a kritického přístupu. Že se to pranic nebude líbit vašemu partnerovi, je velmi pravděpodobné. Raději se držte trochu zpátky. A pokud budete rozumní, pokusíte se mu udělat i nějakou radost.

VÁHY

Vyrazíte-li během víkendu někam za sportem, dávejte si pozor, abyste někde pořádně nenarazili. Hvězdy naznačují konflikty a problematické situace, které nemusí být zrovna příjemné. Raději neriskujte a buďte opatrní. Ideální bude věnovat se rodině, a pokud už to musí být, tak vyrazit někam za kulturou.

ŠTÍR

Dnes budete vnímavější než kdykoli jindy. Je možné, že vás bude bolet hlava nebo budete mít neurčité pocity, že se něco děje, ale nebudete vědět co. Důvodem je to, že na vás někdo velmi intenzivně myslí. Vaše vnímavost vám dává schopnost naladit se na všechny kolem, vnímat jejich představy a potřeby, což na vás může velmi intenzivně působit.

STŘELEC

Věci dnes naberou na rychlosti a vy budete muset jednat. Hvězdy naznačují, že někdo bude mít tendenci se vměšovat do vašich milostných záležitostí. Nenechte si to líbit a udělejte opatření. Bude-li se jednat o někoho z rodiny, zkuste být diplomatičtí. Jinak si můžete zadělat na nějaké rodinné rozepře.

KOZOROH

Dnes budete řešit otázky své svobody. Je pravděpodobné, že se někdo na vás pokusí naložit více než obvykle. Klidně mu na to kývněte, ale také si řekněte o patřičnou odměnu. Jinak nekompromisně odmítněte. Naštěstí máte na výběr. To, co dnes zvládnete, by jiného zcela jistě skolilo. Pro vás to však bude rutinní záležitost.

VODNÁŘ

Dnes budete mít reálnou možnost skoncovat s nějakou rodinnou záležitostí, která vám otravovala život. Zdravotní problémy nebudou mít závažný charakter. Usmívejte se na všechny kolem, vycházejte jim vstříc a problémy zmizí jako mávnutím kouzelného proutku.

RYBY

Bude se vám dařit skvěle. Pokud chcete něco obtížného vykonat, dnes je ten pravý den. Přes den je pravděpodobné, že se budete věnovat spíš rodině a domovu a večer kultuře nebo zábavě. V každém případě si neděli po dlouhé době opravdu užijete a čeká vás nejeden příjemný zážitek.
Ve spolupráci s profesionálním astrologem  MILANEM GELNAREM