Horoskop

30. září 2018

LEV

Jsou věci, které sami nevidíte. Máte pocit, že je všechno v nejlepším pořádku. Outfit vám padne jako ulitý a všichni vás obdivují. Možná ale jen nevidíte, že sukně vám kazí jinak hezkou postavu a i ostatní věci nejsou zrovna ideální. Dobrá kamarádka vás včas upozorní. Tak jí zavolejte!

PANNA

I z mála se dá vyčarovat haute couture! Možná máte pocit, že dnešní den je zkrátka odsouzen k tomu, aby byl přinejlepším průměrný. Když se ale budete snažit, snadno z něj uděláte den, na který vy ani vaše okolí nezapomene. V dobrém, samozřejmě! Jen to nevzdávejte a neztrácejte úsměv!

VÁHY

Očekávejte neočekáváné. Dnes se vám může přihodit doslova cokoliv. Některá překvapení budou nad míru pozitivní, přijdou ale i ty horší, které vás mírně rozhodí. I přes všechny komplikace ale zachovejte klidnou hlavu a pokuste se vše zvládnout s grácií.

ŠTÍR

Dnes to vypadá na skvělý den plný radosti a hezkých chvilek. Možná s kamarádkami nebo s rodinou. Užijte si ho na plno a nebojte se na chvilku zapomenout na všechny starosti. Večer se nálada trochu pokazí. To by mohlo přinést zbytečný konflikt s někým, koho máte rádi.

STŘELEC

Plány jsou hezká věc. Nedovolte však aby zcela pohltily váš život. Pokud se něco změní nebo se vám naskytne zajímavá příležitost, skočte po ní. Třeba by nebylo moudré odolávat koupi krásného kabátku jen proto, že to nebylo v plánu. Dnes si dovolte improvizovat!

KOZOROH

Už dlouho vás něco trápí. Často to nedáváte znát, to ale neznamená, že nad daným problémem nepřemýšlíte. Vaše potíže by ale mohly vybublat jako bezdůvodná nepříjemnost vůči vašemu partnerovi. Nedovolte to. Raději si v klidu promluvte a svěřte se. Předejte tak rozporům.

VODNÁŘ

I přesto, že to tak dopoledne nebude vypadat, čeká vás nadmíru příjemný den. Nenechte si pokazit celý den špatnou náladou v ranních hodinách. I když se vám nejspíš bude chtít jen ležet doma a nic neřešit, vyrazte do společnosti, nakonec si užijete spoustu zábavy.

RYBY

Na dnešek se už dlouho těšíte. Možná si konečně půjdete pro vytoužené šaty od Versaceho. Nebo se po dlouhé době chystáte na odpoledne s kamarádkou. Je však možné, že realita nebude tak zářivá, jako vaše představy. To nevadí. Dejte tomu čas a uvidíte, že vše bude brzy lepší.

BERAN

Strach. Přirozená součást života. V poslední době si ho však uvědomujete víc než kdy předtím. Brzy si však budete moci oddechnout. Pokud dnes seberete odvahu, zjistíte, že nebylo vůbec čeho se bát. Odhodlejte se k radikálnímu sestřihu nebo k vyzkoušení nového módního trendu. Nebudete litovat!

BÝK

Únava a všudypřítomný pocit, že to prostě není ono. Ať se snažíte jak se snažíte, nedaří se vám dnes dostat k pozitivnímu naladění. Zkuste třeba outfit v pestrých barvách nebo veselý doplněk. A kdyby ani to nepomohlo, nezoufejte. Dnes to možná není optimální, zítra bude ale zase lépe.

BLÍŽENCI

Chraňte svoje zdraví! Přichází podzim a s ním i všechny možné chřipky a jiné neduhy. Předsevzetí o zvýšeném přísunu vitamínu a pořádném oblékání jsou ty tam. Podle hvězd vám však dnes hrozí, že vás nějaký bacil poctí svou návštěvou. Zkuste proti němu zabojovat všemi možnostmi.

RAK

Nové je dobré! I přesto, že máte drobné pochybnostmi, pokuste se dnes zbořit svoje zajeté zvyky a vyzkoušet něco nového. Možná i bláznivého. Právě nový zážitek vám dodá čerstvý vítr do plachet. Díky tomu se vám bude v práci i v osobním životě mimořádně dařit!