Horoskop

30- listopad 2018


ŠTÍR

Láska je všude kolem vás. Pokud jste zadaní, je řada na vás, abyste se od partnera nechali hýčkat a rozmazlovat. V případě, že jste single, stojí za zvážení nového přístupu k hledání pana Božského. Důvěřujte své intuici a nechte se hvězdami navést k růžové budoucnosti.

STŘELEC

Zastavte se! Před tím, než podlehnete neodolatelným šatům Moschino, ověřte si, že skutečně můžete utrácet. Hvězdy totiž předpovídají, že vás čekají neuvážené kroky, které by vás v blízké budoucnosti mohly mrzet. Tak raději investujte s mírou a zvýšenou opatrností.

KOZOROH

Čeho je moc, toho je příliš. I když se chcete pochlubit všemi svými skvělými kousky, nepřehánějte to. Valentino vám bude slušet i zítra, stejně jako Dior či Gucci. Pokud budete věci přehánět, vyzní spíš komicky. Zvolte proto spíš styl nenápadné elegance.

VODNÁŘ

Vyhněte se konvenčním způsobům. Dnes vám budou slušet spíš netradičnější varianty. Je to také skvělá příležitost vyzkoušet třeba extravagantní outfit, účes nebo otestovat aktivitu, po které už dlouho toužíte, ale z nějakého důvodu se držíte zpátky. Tak směle do toho.

RYBY

Je čas dohánět věci, na které už vám většinou nezbývá prostor. Zavolejte kamarádce, kterou už jste dlouho neviděli nebo si dovolte kreativní vyžití. Hvězdy ukazují, že vás čeká příjemný den a váš entuziasmus hravě dodá lesk všemu, co dnes podniknete. 

BERAN

Vaše sebedůvěra a hrdost vám pomohou naplnit jakýkoliv cíl, který si dnes vytyčíte. Hledání okouzlujících šatů - hotovo. Papírování v práci - hotovo. A můžete se těšit i na obdiv okolí. Nedovolte ale, aby vás váš úspěch příliš zaslepil. Pokračujte v dobré práci.

BÝK

Dnes budete absolutně bez chyb. Okouzlujícím outfitem počínaje, skvělým výkonem v práci a harmonií ve vztahu konče. Ale hvězdy vám radí, abyste i přesto měli oči zcela otevřené a věnovali pozornost i detailům. Jen tak uvidíte kompletní obrázek a vyhnete se potížím.

BLÍŽENCI

Předvánoční období je plné více či méně očekávaných výdajů. Musíte myslet na dárky pro blízké a zároveň vás pořád lákají ty krásné šaty od Diora. Je ale na místě překontrolovat rozpočet a ujistit se, že vaše konto brzy nevyschne. Jen tak můžete v klidu a pohodě utrácet.

RAK

Kamkoliv dnes vkročíte, tam na vás dlouho nikdo nezapomene. Možná to dělají lodičky od Louboutina, možná je to vaše silná osobnost, která zaujme každého. Dnes bude mít jedinečný náboj, díky kterému vám nepůjde odolat. To je ideální den k navázání kontaktu s lidmi, které obdivujete.

LEV

Dnešní den bude plný setkání všeho druhu. Očekávejte pár méně příjemných. Většina z nich vás však naplní dobrou náladou a dodá oporu, kterou ve stupňujícím se předvánočním tempu určitě potřebujete. V případě, že budete mít čas, určitě ho stravte ve společnosti přátel.

PANNA

Dnes se pravděpodobně ocitnete v situaci, která vás příliš netěší. Hvězdy však předpovídají, že na cokoliv sáhnete, to se rázem promění ve zlato. Obrazně řečeno, samozřejmě. I přesto, že se vám třeba do společných nákupů s budoucí tchýní moc nechtělo, nakonec to pro vás dopadne výtečně.

VÁHY

Je v pořádku si čas od času dát pauzu. Opravdu. I ti nejproduktivnější návrháři mají někdy dovolenou. A dnes vám hvězdy radí, abyste si dopřáli trochu odpočinku. Jednak za sebou máte náročnější období, jednak budete potřebovat sílu pro to, co vás teprve čeká.