Horoskop

30. duben 2019

BERAN

Jestli jste právě nezadaní, můžete se setkat s člověkem, který by na nějakou dobu mohl vyplnit vaše osamělé dny. Vzácně se vám pak propojí schopnost se s dotyčným či dotyčnou domluvit, ale také bude shoda ve vzájemném estetickém zalíbení. Pokud budete chtít něco prosadit, neměli byste s tím mít problém.

BÝK

Dnes to z pohledu hvězd vypadá, že budete silněji prožívat pozitivní emoce. Ty se budou projevovat zejména v oblasti kariéry či vašeho společenského postavení. Co se tyká fyzické kondice, tak i když se cítíte dobře a odpočatě, měli byste si nastavit pomalejší režim. Prospěje vám to.

BLÍŽENCI

Charakterizovat vás může větší vnitřní neklid a také sklony k necitlivému jednání. To nejspíš proto, že na vás jsou vyvíjeny větší tlaky, zejména z oblasti profesních restů. Navíc zřejmě budete stále sváděni k nějakým nepravostem. To byste neměli dopustit, jinak se konce nedoberete.

RAK

Je možné, že se objevíte na nějakých rodinných oslavách, sešlostech atp. Pokud tomu tak bude, tak byste se měli mít na pozoru. Příbuzenské a rodinné vztahy by se totiž mohly zvrtnout v nějakou nepříjemnost. Dávejte si dobrý pozor na svůj jazyk a možnou prostořekost. To by vás mohlo zradit. Možné jsou nějaké snadné zisky.

LEV

Probíhající jaro si užíváte. Aneb opačné pohlaví vás nebude nechávat chladným a vy budete vůči němu projevovat větší a intenzivní vstřícnost. Doma však nemusí vládnout pohoda. Naštěstí v zaměstnání vám budou všichni vycházet vstříc. Měl by to být dynamický den.

PANNA

Zažívat můžete nejrůznější zmatky a zjevné nejasnosti. Těch by mohlo být požehnaně a to v mnoha oblastech života. To vaší analytické podstatě moc dobře dělat nebude. Můžete kvůli tomu zažívat jakousi vnitřní nervozitu či podrážděnost. To by se mohlo projevit necitlivým jednáním. Bude tak dobré se cíleně zklidňovat.

VÁHY

Pozor si dávejte na možné sklony k milostným úletům. Hvězdy naznačují, že právě takovéto svody vás dnes potrápí. Navíc se můžete nadít komplikací, které budou neočekávané a pro vás možná i nepochopitelné. To proto, že kořeny příčin těchto problémů sahají do dávné minulosti.

ŠTÍR

Pokud se s někým dostanete do sporů, tak se nejspíš nemusíte bát o výsledek. Hvězdy vám přejí a v případných bojích vy budete těmi, kdo zvítězí. Pomáhat vám v tom bude vaše intuice, která by vám měla velmi dobře fungovat. Možné spory by vás neměly rozhodit. Spíše dát zpětnou vazbu, jak na tom jste.

STŘELEC

Ve vztazích to u vás dnes bude skřípat. Hlavně doma se svými blízkými a dětmi to můžete mít značně komplikované. A to zřejmě proto, že příčiny vašich sporů nemusí být zřejmé, ale spíše vám nejasné a celkově zmatené. Možná své blízké příliš uzurpujete a nedáváte jim žádnou svobodu. 

KOZOROH

Budete vynikat v komunikaci a snášení pádných a nezpochybnitelných argumentů. Výtečná také bude schopnost vaší analýzy, a to zejména v otázkách financí. Pokud vás někdo požádá o radu, pak budete těmi, kdo ji bude umět snadno a rychle poskytnout. 

VODNÁŘ

Dařit by se vám mělo ve výdělečných aktivitách a vymýšlení věcí, které by vám právě v této oblasti mohly pomoci. Budete však muset chtít a také pro to něco udělat. Je možné, že se rozhodnete neztrácet čas s něčím pro vás nedůležitým a raději se budete věnovat tomu, co vás baví.

RYBY

Vcelku si nebudete mít nač stěžovat. Věci by se vám měly dařit. Možné jsou nějaké finanční příjmy, ale také setkání s někým pro vás fyzicky i mentálně přitažlivým. Vše, co se vám bude dít, budete prožívat velmi emotivně. Bude to díky tomu, že vaše citlivost a vnímavost je nyní zvýšená.