Horoskop

30. březen 2019

BERAN

Bude vám přát štěstí. A možná i v loterii. Týkat se to však nejspíš bude věcí obyčejných, všedních. Možná k vám dorazí menší finanční obnos nebo něco, co jste už dávno pokládali za ztracené. Konejte vždy raději s rozmyslem a příliš neriskujte.

BÝK

Pokud si potřebujete s někým něco vyříkat, dnešek bude správným dnem. V komunikaci budete jednoznační a překvapiví. Také vaše tvořivost, hravost a vynalézavost bude na maximu. Úspěchy budete zažívat i ve vztazích a lásce.

BLÍŽENCI

Optimismem a elánem dnes zřejmě moc oplývat nebudete. Je to s podivem, protože to bývá spíš naopak. Ale stejně jako vše má svůj čas, ani vaše chmury nebudou mít dlouhého trvání. Možný konflikt můžete zvládnout svou vstřícností. Pokud projevíte ochotou ostatním objednat nějaké dobré jídlo a pití, bude vše zažehnáno.

RAK

Možná jsou nějaká komunikační nedorozumění. Pravděpodobně budete mít tendenci si stěžovat, to se samozřejmě nikomu moc líbit nebude a mohou vám to dát také najevo. Cloumat by s vámi mohly emoce. Možná budete zažívat pocity žárlivosti, ublíženosti atd.

LEV

Se sebeprosazením dnes problém mít nebudete. Vyzařovat budete sebevědomí a dominanci. Ostatní vám půjdou spíše z cesty nebo budou oplývat vstřícností. Vymyslet pak můžete něco, co vám přinese finanční či majetkový prospěch. Možná se s někým domluvíte na nějakém zajímavém projektu, který se ukáže jako smysluplný a reálný.

PANNA

Možná je zajímavá přátelská nabídka. Přijít by mohla prostřednictvím moderních komunikačních technologií. Tak se jim nevyhýbejte a také něco pro to udělejte. Energie budete mít na rozdávání. Nápady pak budete sršet. Nenechávejte si je pro sebe. Podělte se. Je možná nadšená vstřícná odezva.

VÁHY

Nejspíš se budete cítit omezováni a zkoušeni. Zkoušky budou zejména z oblasti partnerských vztahů. Jak je ustojíte, se může projevit ve vaší budoucnosti. Naštěstí budete pociťovat chuť s problémy zabojovat a nenechat vše jen tak plynout. Své emoce však raději nedávejte moc najevo. 

ŠTÍR

Myslet a kombinovat by vám to dnes mělo skvěle! Pokud tedy potřebujete vyřešit nějaký zapeklitější problém, máte šanci najít elegantní řešení. Jinak bude dnešní den ve znamení přátelských setkání. Pokud se nedočkáte nějakého pozvání ze strany přátel, buďte vy těmi, kdo je bude inspirovat a sami nějaké pozvání navrhněte.

STŘELEC

Držet by se vás měla energie i štěstí. V případě nutnosti si tak můžete dovolit i trochu zariskovat. Musí to být ovšem rozumné riziko, aby nedošlo k nějakému problému. Bohužel vaše city mohou být v rozporu s činy. Což u vás bývá obvyklé. Co na srdci, to na jazyku. Raději vše promýšlejte.

KOZOROH

Dočkat se můžete milých překvapení. Týkat by se to mělo především vztahů, zažít tak můžete radost z blízkosti či vstřícnosti partnera. Dařit by se vám mělo na poli vzdělávání nebo i míst vzdálených. Pokud přemýšlíte nad tím, kam v létě vyrazit na dovolenou, bude dobré rozhodnout se právě nyní.

VODNÁŘ

Zabývat se dnes můžete mystikou a věcmi tajemnými. Možná se rozhodnete přečíst nějakou knihu s touto tematikou nebo si zajdete na film či něco zhlédnete v televizi. Dobře vám udělá pobyt v přírodě, wellness, nebo aspoň příjemná hudba.

RYBY

Pro opačné pohlaví budete velmi přitažliví. Pokud máte nějaké milostné záměry nebo i potřebujete něco důležitého domluvit, neváhejte a pokuste se o to. Hvězdy by vám měly přát, ale v každém případě mějte na paměti, že svádění je sice věc příjemná, obvykle však s sebou nese komplikace.