Horoskop

3. květen 2019

BERAN

Je možné, že se dnes něco důležitého dozvíte. Buďte tedy ve střehu a mějte uši nastražené. Týkat by se to mělo vaší práce nebo vztahů. V zaměstnání by se vám mělo dařit.  Nápadů a inspirací budete mít více než dost. K jejich realizaci však musíte něco sami udělat, jinak přízně hvězd stěží využijete.

BÝK

Budete konat především intuitivně. Možné problémy by se mohly objevit zejména v práci s technikou. Raději však nechte nápravu na odbornících. Co se týká zdraví, pokuste se trochu rozhýbat své tělo, zajděte konečně do fitness centra nebo zkuste alespoň rychlou chůzi.

BLÍŽENCI

Budete mít dnes plno dobrých nápadů. Záleží ovšem na tom, pro který z nich se rozhodnete. Musíte si uvědomit, že sedět na dvou židlích nemůžete. Pozor si dejte na falešné jednání někoho z okolí. Je možné, že to bude vaše kolegyně či kolega, kdo vám maže med kolem úst, ale může být za tím zištnost.

RAK

Sebeobětováním nic nevyřešíte, zkuste to jinak. Pokud budete mít nějaký problém, shromážděte všechna fakta pro a proti a na základě toho se pak rozhodněte pro nějaké řešení. Můžete si dnes i něco pěkného si koupit. Nejdřív však prohlédněte si svůj šatník a nepotřebné věci vytřiďte.

LEV

Pokud si sami sobě nebudete stát v cestě, tak by se vám dnes mělo dařit. Týkat se to bude zejména obchodní činnosti, ale i projevených emocí. Musíte ovšem také do procesu zapojit své chtění. Jinak přízně hvězd stěží využijete. Využijte toho, a máte-li nějaký plán, pokuste se jej realizovat.

PANNA

Je možné, že vaše náročnost na sebe i jiné se nesetká s pochopením. Zejména budete-li trvat na nepodstatných detailech. Raději se snažte na věci dívat s nadhledem. Kupodivu by vám to mělo jít velmi dobře. Mějte na tváři úsměv a nepouštějte se do zbytečných konfliktů. K ničemu by to nebylo.

VÁHY

Nenechte se zlákat pro něco, co vám nesedí. Zejména pokud by se jednalo o nějaké vztahové úlety. To by vám jen zkomplikovalo život. Vaše profesní plány by měly vycházet bez problémů. Musíte se ovšem také o něco pokusit. Pokud vše necháte být, realizovat se vám nejspíš nic nepovede.

ŠTÍR

Dobře si rozmyslete všechny změny, ať na ně nedoplatíte. Ty zásadní si nechte ještě projít hlavou nebo je raději vyhodnoťte skrze svou intuici. V partnerském vztahu byste dnes měli zažívat soulad. Využijte toho a naplánujte si na večer večeři, zajděte do kina či něco podobného.

STŘELEC

Víte-li o něčem, co jste ještě nezvládli udělat, pusťte se do toho. I přes mnohé zmatky a nejasnosti vám hvězdy přejí, a můžete tak dotáhnout něco, co se už delší dobu vleče. Nic neobcházejte, a jak je vaší přirozeností, snažte se mluvit pravdu. Říkejte ji ovšem slušně bez obvyklého rýpnutí a poukázání na to, že jste měli zase pravdu.

KOZOROH

Nejvíce se vám dnes bude dařit v týmové práci, a to i přesto, že jste spíše individualisté. Vyvarujte se však tvrdosti a necitlivého jednání – nevyplatilo by se vám to. Raději jděte k ostatním s pokorou a úctou a také čistě a rovně. Budete mít nejen klid v duši, ale také se vám bude dařit lépe, než kdybyste byli v konfliktu.

VODNÁŘ

Dramatické projevy emoci dnes raději držte na uzdě. Je možné, že v práci nebo i v rodině se můžete nadít nějakých nečekaných útoků. Tak buďte připraveni, zůstaňte v klidu a nikým se nenechte vyprovokovat. Buďte však také ve vztahu k opačnému pohlaví pozorní. Možná je nová láska, tak ať vám neunikne.

RYBY

Pohodu a úspěchy budete zažívat v oblasti tvořivosti, ale také komunikace. Nebudete tak mít problém s kýmkoli se podělit o své emoce či názory. Je možné, že dnes budete muset něco urychleně řešit. Pravděpodobně se bude jednat o nějaký neočekávaný pracovní problém. Zvládnout byste jej však měli bez větších potíží.