Horoskop

3. březen 2019

RYBY

Tuto neděli si opravdu užijete. Budete jasně vědět, co chcete, a také si za tím půjdete. Nepříjemné věci pro tento den budete odkládat stranou a věnovat se tomu, co vám přináší radost a potěchu těla i duše. Možná se také vrhnete na plánování dovolené, a to buď už té letní, nebo se pokusíte stihnout ještě tu zimní.

BERAN

Přestože se vám navenek může dařit skvěle, dnes na štěstí moc nespoléhejte. Naslouchejte svým vnitřním pocitům a nepodceňujte žádná varování. Pokud to tak uděláte, vše snadno ustojíte, případně si vybojujete. Pozor si dávejte na podvědomé reakce. Raději si vše řádně promýšlejte.

BÝK

Cítit se dnes můžete jako na skřipci. Okolí vás bude tlačit do něčeho, co cítíte naopak. Můžete tak být v rozpacích, jak se máte zachovat. Zda naslouchat logice a rozumu, nebo dát na svou intuici. Že je druhá varianta ta správná, sice budete vědět, ale stejně vám rozum bude našeptávat něco jiného.

BLÍŽENCI

Jednoduché to zřejmě mít nebudete. Je možné, že se potkáte s někým, kdo vám nebude lhostejný stejně jako vy jemu. Že to však bude mít háček, na to můžete vzít jed. Zkomplikuje to i vaše okolí, které pro vás nebude mít pochopení. 

RAK

Vaše zvýšená citlivost a vnímavost bude dnes na vrcholu. Dá se říci, že budete mít tendenci vidět věci v horším světle, než už jsou. Pokud si to uvědomíte, můžete vše změnit a nastavit jinak. Bude stačit větší odstup a nadhled a vše se hned projasní.

LEV

Budete mít tendenci se přeceňovat. Větší může být vaše útočnost a agresivita, pokud věci nebudou takové, jaké byste si je představovali. Na podporu ze svého nejbližšího okolí se nespoléhejte. Hvězdy naznačují nepřízeň. Dnes vsaďte na úsměv a vstřícnost.

PANNA

Máte naději na docela vydařený den. Ovšem jen pokud si uvědomíte, že občas děláte věci, kterými sami sobě škodíte. Nápadů a inspirací byste měli mít hodně. Mnohé z nich pak budou ty, které se zúročí až po nějakém čase. 

VÁHY

Dnešek pro vás moc příjemný nebude. Pravděpodobně na svou osobu pocítíte značný tlak. Ten by měl přicházet především z prostředí domova. Možná to bude partner či partnerka, kdo bude čeřit vody, možná vy sami. Snažte se proto zůstat v pohodě a dělejte si programově radost.

ŠTÍR

Vesmír vám přihrává velmi dobré podmínky pro individuální tvořivost. Pokud toho využijete, máte velkou naději na snadný  finanční zisk. Nesmíte však stát někde vzadu, musíte o to zabojovat.

STŘELEC

Dnes zřejmě svou podstatu nezapřete. Vrhat se budete po hlavě do nejrůznějších aktivit, aniž byste si věci řádně promýšleli. Pokud však v těchto dnech s někým spojíte svůj život nebo se rozhodnete něco zásadního započít, hvězdy stojí při vás a naznačují, že to bude mít dlouhého trvání. 

KOZOROH

Čeká vás příjemná neděle. Ovšem jen pokud se nepustíte do hádek a sporů, které mohou souviset s vašimi vztahy, zejména pak intimní oblastí. Hýřit budete velkou silou, ale možná také sebestředností. To však může vaše okolí vytáčet. Zkuste se raději držet v pozadí a být trochu vstřícnější.

VODNÁŘ

Fantazie bude pracovat na plné obrátky. Tak toho využijte a věnujte dnes pozornost svým snům. Je známou pravdou, že vše, co si umíme představit, také dokážeme realizovat. Výtečně by vám také měla fungovat oblast nevědomí a je možné, že přes sny a snění k vám přijde důležité sdělení.
Ve spolupráci s profesionálním astrologem Milanem Gelnarem