Horoskop

29. srpna 2018

LEV

Žádná bouře na obzoru. Dneškem proplujete celkem v klidu, bez nijakých větších vzruchů. I když jste po klidnějším dnu tajně toužili, možná se přistihnete, že vás obyčejný den nudí stejně jako nepovedená módní kolekce. Rozbijte šeď všedního dnu výrazným doplňkem. Nabízí se třeba klobouk nebo originální šperk.

PANNA

Dnes se v Pannách probudí vnitřní umělec. Ideální čas se pustit do kreativních úkolů a nechat svou představivost běžet naplno. Až přijdete domů, pusťte se do nějakého projektu. Dnes vám půjde hezky od ruky a výsledek bude fantastický. Kreativní činnost vám také dobije energii na další dny.

VÁHY

Dnes vás budou sužovat obavy o rodinu. Strach je ale úplně zbytečný. Nedovolte mu, aby vám pokazil náladu a ovlivnil celý den. Zbytečně byste přišli o pracovní drive, který pro vás dnes naplánovaly hvězdy. Proto tedy svým blízkým zavolejte a odpoledne si užijte v rodinném kruhu.

ŠTÍR

Hvězdy jsou vám dnes nakloněny v lásce. Zadaným Štírům se povede oživit romantiku v lehce vyhasínajícím vztahu. Svobodní Štíři zase budou mít velký úspěch u opačného pohlaví. Na tento den se vám v obou případech bude hodit svůdné prádlo a vysoké podpatky.

STŘELEC

Vztahy ve vašem okolí jen kvetou, vy se ale stále nemůžete odhodlat k žádnému většímu závazku. Střelci, nebojte se vztahů! Dnes je ideální den začít budovat něco vážnějšího a trvalejšího. Netlačte však příliš na pilu. Na prstýnek od Tiffanyho je na druhém rande ještě brzo.

KOZOROH

Kozorohy dnes zasáhne extra porce ženskosti a sexappealu. Džíny a tenisky nechte ve skříni, dnes je správný den na přiléhavé šaty a high heels. Nejedna hlava se za vámi dnes otočí a připravte se na lehké flirtování. Nebojte se toho a užívejte si!

VODNÁŘ

Vodnář Roztěkaný. Tak byste se dnes mohla podepisovat. Čeká vás den plný rozptýlení a stresu. Proto se maximálně soustřeďte a dejte si pozor, aby nedošlo ke zbytečným chybám. Nezapomeňte pravidelně kontrolovat i svůj outfit. V dnešním spěchu by mohlo dojít k nejrůznějším módním faux-pas.

RYBY

Level vašeho stresometru bude dnes nebezpečně vysoko. Dejte si pozor na konfliktní situace a raději se vyhněte výčitkám nebo kritice. Díky vaší dnešní nabroušenosti by to totiž nemuselo dopadnout dobře. Ideálně si dnes vezměte home office a večer vyrazte načerpat zenový klid na venkovní lekci jógy.

BERAN

Vaše dobrá nálada a neustálé vyprávění o plánované úžasné dovolené nebo nové kabelce od Gucciho by vaše okolí vnímat jako nafoukané. Milí Berani, buďte tedy pozorní k ostatním a nemluvte pořád jen o sobě a svých úspěších. Rázem vás kolegové zase rádi přizvou ke společnému stolu. Nafoukanost totiž v letos v módě není!

BÝK

Pozor, dnes vám hrozí, že se někdo pokusí zneužít vaši přirozenou důvěřivost. Vyhněte se proto velkým rozhodnutím a každou investici si hodně promyslete. To, že o těch střevíčcích od Saint Laurenta někdo říká, že jde o originál, neznamená, že to tak je. Tak ať nenaletíte!

BLÍŽENCI

Vaše životní tempo je v poslední době zběsilejší než rychlost, s jakou se mění módní trendy. Balancujete mezi kariérou a rodinou, málokdy však najdete čas jen sami pro sebe. Milí Blíženci, vypněte telefon, schovejte pracovní notebook a pro jeden den se uzavřete do sebe. Procházka po parku vám určitě neuškodí.

RAK

Pozor, hledá se Rak ve vztahu. Naposledy byl viděn s přáteli na tahu! I když jsou večírky s kamarádkami plné zábavy, mnoho takových akcí by mohlo ohrozit váš vztah. Zahoďte dnes boty na podpatku a místo šatů si dnes oblékněte noční košilku od Agent Provocateur a užijte si večer plný lásky.