Horoskop

29. října 2018

LEV

Snažíte se všechny držet pohromadě. Svoláváte rodinné obědy, organizujete společnou oslavu s kamarády a nebýt vás, pomalu se nikdy nevidíte. Nemusíte však být na všechno sami. Klidně místo námahy zkuste pro tentokrát pověřit nikoho a užijte si jen zábavu, bez starostí.

PANNA

Sršíte zodpovědností na všechny strany. Klobouk dolů za to, jak odoláváte všem pokušením. Někdy však může z vaší strany dojít k potížím v oblasti komunikace. Ujistěte se, že všichni ví, o čem mluvíte a s čím u vás mohou počítat. Vyhnete se tak pozdějším nedorozuměním.

VÁHY

Každý den by měl začínat jako ten váš dnešní. Už od rána se cítíte prostě skvěle. Energie vám nechybí a na všechny strany rozdáváte úsměvy. Dokonce si i trochu zaflirtujete. V průběhu dne se vaše nálada mírně zhorší. I tak vás však čeká příjemný den.

ŠTÍR

I když se snažíte ze všech sil, jsou věci, které zkrátka nezměníte. Neplýtvejte proto na ně svojí energií a raději se s nimi smiřte. To ale rozhodně neplatí o zanedbaném šatníku. Katastrofální nedostatek svetříků se dá totiž řešit poměrně snadno - nákupy!

STŘELEC

Podělte se. Především o svoje emoce a pocity. Možná se stydíte nebo máte dojem, že to nikoho nezajímá. Naopak. Pokud se otevřete, můžete posunout úroveň vašeho štěstí o kousek dál. Drobné nedokonalosti vás navíc polidští a pomohou navázat nová přátelství.

KOZOROH

Dnes je dobrá chvíle pro zhodnocení, jak si stojí realita s porovnáním s vašimi sny. Pokud je vše, tak jak si představujete, je to skvělé. Pokud to však někde pokulhává, je na čase s tím něco dělat. Vaše sny se bohužel lusknutím prstu nesplní. A byla by škoda si je nesplnit.

VODNÁŘ

Poslední dobou se držíte spíš zpátky a necháváte život plynout bez vás. Tato etapa však dnešním dnem končí. Vraťte se v plné síle zpátky do sedla a ukažte všem, že s vámi mohou počítat. Místo radikálních řešení však začátek volte spíš malé krůčky. Díky tomu dlouhodobě udržíte tempo.

RYBY

Filozofická nálada se vás dnes chopí a celý den vás nepustí. Budete přemýšlet nad nesmrtelností módy i jiných zásadními otázkami. Určitě vám prospěje, pokud nebudete koukat do zdi a vydáte se do klidného prostředí. Neuškodí ani horký nápoj a oblíbený playlist.

BERAN

Ve vašem okolí se toho děje hodně. Vy jste ale vždy připraveni naslouchat a nabídnout pomoct. I přes vaše velké srdce se však může stát, že o vašich kvalitách nikdo neví. Udělejte první krok a zavolejte kamarádce, která si prochází těžkým rozchodem. Určitě to ocení.

BÝK

V posledních dnech dostala vaše disciplína docela zabrat. Několikrát jste se ocitli v pokušení porušit svá předsevzetí. Dnes ale sklidíte sladkou odměnu. Možná se vám povedlo ušetřit dost na nové psaníčko od Chanelu. Nebo vás čeká vytoužené povýšení. Tak jako tak se máte na co těšit.

BLÍŽENCI

Snad jste se dnes vyspali do růžova. Tento den totiž bude maximálně náročný. Čeká vás hodně aktivit, rychlého rozhodování a překvapení. Milých i nemilých. Bude se vám hodit jasné uvažování, tak se zbytečně nezatěžujte věcmi, na které nemáte žádný vliv. 

RAK

Asi děláte něco hodně dobře, protože dnes vás budou všichni neskonale milovat a obdivovat. Nebojte se projevit svá přání na hlas. Dnes je totiž velká šance, že se najde někdo, kdo vám je pomůže splnit. Usmějte se, hezky se upravte a vydejte se vstříc hezkému dnu.