Horoskop

29. listopad 2018


ŠTÍR

Když už budete propadat frustraci a zoufalství, přijde záchrana. Možná vás čeká shánění outfitu na důležitou událost, ale nebudete si vědět rady. A zčistajasna se zjeví kamarádka, se kterou svou misi zvládnete levou zadní. Tak neztrácejte naději a hlavu vzhůru! Vše má svůj čas.

STŘELEC

Dnes je čas zůstat doma. Nehrňte se do společnosti a raději se zaměřte na věci, které už nějakou dobu necháváte být. Třeba generální úklid bytu nebo dohánění papírování. I když to nezní zrovna lákavě, stačí si k tomu pustit oblíbenou hudbu a vše vám půjde hezky od ruky.

KOZOROH

Zatoužíte po úniku z každodenní šedi. Rázem jako by vás váš útulný domov spíš dusil. V práci to není o moc lepší. Ať už se snažíte jakkoliv, stále nemůžete potlačit ten pocit, že někde jinde to bude lepší. Zkuste změnit prostředí nebo vyrazit někam na výlet.

VODNÁŘ

Nedovolte, aby vás cokoliv zastavilo od flirtování s vaším novým objevem či od romantického večera s partnerem. Odložte každodenní povinnosti a raději věnujte čas návštěvě kosmetiky, wellness či nákupům. Dnešní cíl - proklatě svůdné šaty. Užijte si to. 

RYBY

V historii je odpověď. Dnes vám bude příjemně v místech, která na vás dýchnou historií. Udělejte si výlet do muzea či galerie a nechte se obklopit vzpomínkami. Hvězdy vás také nabádají, abyste dbali na svoje zdraví. Bude nejlepší, pokud večer nasadíte volnější tempo.

BERAN

Dnes bohužel není vhodná doba na získání odměny za vaši tvrdou práci. To vás může dohánět k šílenství. Hvězdy vám však radí, abyste nechali starosti někde daleko na odlehlém místě a raději se zaměřili na pozitiva. Máte se přece dobře. Minimálně váš šatník o tom vypoví dost.

BÝK

Z hlediska inspirace a kreativních nápadů za sebou máte docela špatné období. Dnes však končí! Už od rána se probudíte s bláznivě skvělými nápady proudícími vaší hlavou. Neuděláte chybu, pokud si je budete průběžně zapisovat. Nikdy nevíte, kdy se budou hodit.

BLÍŽENCI

Obvykle vynikáte v multitaskingu a bez problému se zvládnete nalíčit i s kamarádkou na telefonu dořešit, co budete večer dělat. Dnes ale plňte úkoly spíš jeden po druhém. Díky tomu můžete každému věnovat maximální pozornost a neunikne vám žádná chyba.

RAK

Následovat dav není váš styl. Obzvláště ne dnes. Začněte ráno výběrem outfitu, který vás přesně reprezentuje. Můžete si dovolit i mírnou extravaganci. Dnešní den je o boření zdi, tak prostě buďte sví a nehleďte na to, co si ostatní myslí. Vaše unikátnost je osvobozující.

LEV

Konec roku se blíží rychleji než vy, když běžíte zabrat nejlepší místa na Týdnu módy. Svým restům už tak příliš utéct nemůžete. Dejte si proto jako dnešní cíl je všechny vyřešit. Díky tomu se vám bude lépe dýchat a zbytek roku si můžete jen užívat večírky a klid.

PANNA

Můžete se přetrhnout, ale místo díků a spolupráce se vám dostává jen výmluv. Před tím, než se vrhnete pomáhat ostatním, ujistěte se, že máte svou práci hotovou. Jen tak se vyhnete stresu a problémům. Dnes ale podle hvězd žádný vděk nečekejte. Časem se vám ale úsilí vrátí.

VÁHY

Rozmyslete si dvakrát, než kolegyním odsouhlasíte dámskou jízdu v centru. Sice už je to nějakou dobu, co jste naposledy vyvětrala malé černé od Armaniho, dnes je ale den spíš pro intimnější aktivity. Lépe než v hlučném klubu vám tak bude v teple domova. O samotě, s partnerem či kamarádkou.