Horoskop

29. duben 2019

BERAN
Než se rozhodnete k radikální změně čehokoliv, bude dobré, když si pohovoříte s partnerem či partnerkou. Ignorovat názory blízkých se vám může vymstít. Vaší výhodou pak bude, že by vám dnes měla jít skvěle komunikace a ze všech problémů se budete umět vymluvit.

BÝK

Detoxikační kúra by vás po prohýřeném víkendu mohla dostat do normálu. Je jasné, že po zimě a v nastupujícím jaru bude dobré tělo řádně pročistit a obecně dbát na své zdraví. Ostatně letní sezona se blíží mílovými kroky.

BLÍŽENCI

Zítra bude svátek čarodějnic a to pro vás může být velkou inspirací na uspořádání večírku. Dobré bude mít na paměti, že vše je lepší, když se dělá s mírou. Extrémní přístup, třeba k alkoholu, by se mohl vymstít.

RAK

Blížící se májové dny by vám mohly přinést pocity spokojenosti a radosti. Ale jestli jste sami, bude vám nejspíš poněkud smutno. Pokud ano a nevyhovuje vám to, bude dobré se pokusit o změnu. Nic však nějak extra nepromýšlejte. Bude stačit, když budete naslouchat své intuici. Ta by vám měla fungovat i napovídat výtečně.

LEV

Je možné, že se budete potýkat s nějakými nečekanými výdaji. Naštěstí by měly být spojené s tím příjemným. Setkat se totiž můžete s novou láskou. A jaké by to bylo setkání, kdybyste na něm nechtěli udělat dojem. Možná se rozhodnete pro nějaký dárek, možná pro pozvání na skvělý oběd či večeři.

PANNA

Nadít se můžete stavů, kdy se budete cítit tak nějak bez elánu a energie. Naštěstí by se to mohlo brzo změnit, a to díky nečekaným nebo i čekaným financím, které by zrovna dnes mohly přijít. Pokud se tak opravdu stane, mohlo by vám to velmi vylepšit pochmurnou náladu. Dobře by vám mělo být v přírodě a při relaxaci.

VÁHY

Mějte se dnes na pozoru. Hvězdy u vás naznačují sklony k nemoudré komunikaci. Možná budete vůči svému okolí ventilovat vnitřní nespokojenost a vnitřní napětí. Zkuste se zaměřit na to pozitivní, co vám dělá radost. Dosáhnete toho, že jen tak vás něco nebo někdo nevyvede z míry. Vše vám tak půjde řešit s nadhledem.

ŠTÍR

Udělejte něco pro svoje tělo i duši. Potřebujete se dostat ze své možné chmurné nálady a „natankovat“ trochu pozitivní energie. Skvělé je, že vás v tom současné postavení hvězd podpoří. Takže se nebudete muset ani moc extra snažit a vše by vám mělo jít jako na drátku. Třešničkou pak bude skvělý sex.

STŘELEC

Je možné, že váš partner či partnerka budou projevovat sklony k negacím. To vás bude spíše vytáčet nebo motivovat k tomu, abyste se chovali opačně. Tedy s elánem a nadšením se budete pouštět do nejrůznějších aktivit, a dávat tak svému okolí informaci, že když se chce, tak to jde.

KOZOROH

Na své okolí budete působit poněkud sebestředně. A to zejména proto, že budete sami se sebou v souladu. A na nic a na nikoho se přitom zřejmě ohlížet moc nebudete. Díky tomu vám nebude činit problém chovat se přirozeně. Prostě čeká vás pohoda a vy si ji budete chtít zachovat za každou cenu bez ohledu na požadavky ostatních.

VODNÁŘ

Budete mít nejspíše pocit, že jste již moc dlouho na jednom místě. Nejspíš nutně potřebujete změnu a teď vhodné období ji provést. Dnes se tak nejspíš soustředíte na výdělečné aktivity a promýšlení toho, jak to vše udělat.

RYBY

Vypadá to, že svou energii dnes nebude moc věnovat práci, ale zaměříte se na svůj domov a jeho vylepšování. Možná budete pátrat na internetu nebo rovnou po obchodech, jak si vylepšit to nebo ono, a také nebudete mít problém za to utrácet.