Horoskop

29. březen 2019

BERAN

Zřejmě budete mít potřebu účastnit se, nebo rovnou sami organizovat, nějaké oslavy. Buďte při svých snahách sami k sobě upřímní a nedělejte nic, co by vám bylo proti mysli. Přestože můžete mít sklon k nervozitě, zkuste se ovládat a dejte důraz na diplomacii. Uděláte dobře jak sobě, tak svému okolí.

BÝK

Možná jste měli v plánu nějaká přátelská setkání nebo něco podobného. Může se však stát, že budete muset narychlo pozměnit plány. Mějte pak na paměti prastarou moudrost: „Ať je situace jaká je, jedno je jisté – změní se.“ Takže vše berte s nadhledem a nevztekejte se. Stejně tím nic nezměníte.

BLÍŽENCI

Váš den bude tak trochu uspěchaný, ale radostný. Nejen pro ostatní, ale také sami pro sebe můžete být úžasným zdrojem podnětů a inspirací. Bohužel jako vždy vás může také potrápit nesoustředěnost a roztěkanost. Změřte se proto na to důležité a vše ostatní nechte plavat. Ušetříte tak spoustu času.

RAK

Kvůli své zvýšené citlivosti budete vše mimořádně prožívat. Bude dobré, když se vědomě budete vyhýbat negacím. Ty, jak známo, poškozují zdraví. Naštěstí hvězdy u vás naznačují, že vám někdo udělá radost. Mohou to být vaše děti, kolega nebo také vy sami. Bude záležet jen na vás, pro co se rozhodnete.

LEV

Přestože můžete zažívat sklony k podrážděnosti a nedůtklivostí, budou oblasti, kde by se vám mělo dařit. Mohlo by to být v umění a estetice, ale také v soutěžení, a to především na poli sportu a her. Musíte ovšem překonat svou vrozenou lenivost a pustit se do díla.

PANNA

Zřejmě budete pod větším tlakem a těmi, kdo ten tlak vyvolává, budete nejspíš vy sami. Nejspíš jste si na sebe naložili více, než jste schopni zvládat. Zaměřte se proto i na drobné radosti, které vám den nejspíš přinese, a užijte si je. Hlavně si uvědomte, že nejen prací živ je člověk. 

VÁHY

Čeká vás asi trochu náročnější den. Kvůli požadavkům z různých stran se budete muset rozhodovat, co bude třeba udělat nejdříve a co následně. Zabývat se tedy budete svými pracovními prioritami, což už bude jenom kousek od těch zásadních, životních. Dařit by se vám mělo ve společenských aktivitách.

ŠTÍR

Vaše přesvědčivost a charisma by dnes měly být zvýšené. Je tak možné, že zaznamenáte větší zájem ze strany opačného pohlaví. Možná budete pozváni na oběd či večeři, možná to budete vy sami, kdo takovou nabídku udělá. Dávejte si však pozor na své sklony ovládat druhé. Nemuselo by se jim to líbit.

STŘELEC

Pociťovat zřejmě budete větší vnitřní přetlak a velkou potřebu jej nějak ventilovat. Pokud se zaměříte na nějaké náročnější fyzické aktivity, máte naději na dobré výsledky svých aktivit. A ani kdyby se objevily nějaké komplikace, nemělo by vás to vyvést z míry. Dnes byste toho měli zvládnout docela dost.

KOZOROH

Na delších cestách či ve vztazích s lidmi z míst vzdálených, by se vám mělo dařit. Rovněž v oblasti vyššího poznání a vědění byste měli snadno nacházet nová poučení. Horší už to bude v těch vztazích domácích. Zde to může docela skřípat. Co třeba trocha projevů zvýšené pozornosti?

VODNÁŘ

Čeká vás mnoho společenských akcích. Možná se tam setkáte s něčím nebo někým velmi zajímavým. Jste-li pak nezadaní, máte možnost navázat nový obohacující vztah. Ten vztah však nemusí být nutně milostný. Může být profesní nebo na základě nějakých společných zájmů či koníčků.

RYBY

Zřejmě budete velmi intenzivně pociťovat dění okolo vás, a to zejména na úrovni energetické. Nadít se tak můžete až stavů mystických, kdy si nemusíte být jisti tím, co je a není už realita. Ve výdělečné činnosti či uzavírání smluv by se vám mělo dařit. Rovněž zajímavých nápadů byste měli mít více než dost.
Ve spolupráci s profesionálním astrologem MILANEM GELNAREM