Horoskop

28. září 2018

LEV

Kam kráčíte, Lvi? Váš dnešní den se ponese ve znamení chaosu. Nejednou zjistíte, že sice něco děláte, ale pořádně nevíte co a proč. Snažte se alespoň trochu soustředit a držet se plánu. Pokud se to však nepovede, příliš si to nevyčítejte. Zítra vše bez problému doženete.

PANNA

Divoké vzory, divoké pocity! Dnešní den bude ve znamení bláznivosti a neočekávaných situací. Obzvlášť vaše pocity jakoby se utrhly z řetězu. Zkuste proto své emoce trochu krotit a před každým projevem si promyslet, zda je pláč nebo naopak silný smích zrovna na místě.

VÁHY

Dnes se ve vás probudí spalující vášeň a potřeba intenzivních prožitků. Dejte si však pozor, aby vaše náhlá proměna někoho neodstrašila. Svoji vášeň můžete využít i v práci nebo při nějakém uměleckém či kreativním projektu. Zkuste třeba ze starého oblečení vytvořit něco úžasného.

ŠTÍR

I když není Máj, dnes je lásky čas. Alespoň pro Štíry. Dnes vás čeká den plný vzrušení a romantiky. Těšíte se? Máte proč. Vy, kteří už jste svou lásku našli, dejte si pozor. Hvězdy se vás budou snažit svést k nevěře. Raději se věnujte partnerovi a užijte si hezký chvíle spolu.

STŘELEC

I na vás se dnes usměje štěstí. Hvězdy vás dnes totiž milují, a tak se můžete těšit na skoro perfektní den. Od rána vám bude všechno vycházet, v práci dostanete příležitost ukázat, co ve vás je. Ani v osobním životě se nemusíte ničeho obávat. Jen si užívejte!

KOZOROH

Nekupujte zajíce v pytli! Poloha hvězd napoví, že dnes se ke slovu přihlásí důvěřivost. I když to není úplně špatná vlastnost, tentokrát by vám mohla zásadně zkomplikovat život. Důkladně si vše prověřte, ideálně ještě před tím, než se do něčeho pustíte. 

VODNÁŘ

Některým z vás se dnes podaří zlepšit atmosféru v oblasti lásky, někteří se zase zaměří na svou kariéru a také sklidí úspěchy. Tak či tak to bude dobrý den plný radosti. Není lepší způsob než ho oslavit večerem s dobrým šampaňským a nádhernými šperky. Co vy na to?

RYBY

Pozor, pozor, dnes se mezi Rybami rozmůže velká epidemie nemoci zvané Touha po cestování. Vzpomínky z posledního výletu už blednou a vy se často přistihnete, jak zasněně listujete cestovatelskými feedy na Instagramu. Tak přestaňte snít a vydejte se na cestu. Klidně hned.

BERAN

Je to pravda nebo lež? Dnes vás zachvátí rozhodovací paralýza a náhle jakobyste nevěděli kudy kam. Čeká vás psychicky náročný den. Dobré je, že nemusíte udělat všechna rozhodnutí zrovna dnes. Klidně se trochu stáhněte, pozorujte a odpovědi na otázky přijdou samy.

BÝK

Už nějakou dobu vám nepřipadá všechno v pořádku. Pořád nemůžete přijít na to, co vašemu životu chybí k dokonalosti. Dnes se vám však povede chybějící dílek puzzle objevit a díky němu bude vše skvělé. Vše půjde ještě lépe, pokud budete proaktivní a pozitivní.

BLÍŽENCI

Tento den by se měl točit okolo vašeho domova. Ať už mu ulehčíte od nepořádku nebo pročistíte atmosféru mezi dalšími obyvateli. Zapomeňte na moment na svět okolo a věnujte se zvelebování svého místa. Můžete zkusit uspořádat šatník podle KonMari nebo navrhnout nové barevné schéma.

RAK

Špatné časy přejdou, ale špatní lidé ne. V případě, že je ve vašem životě někdo, kdo vás konstantně shazuje a necítíte se v jeho přítomnosti dobře, vyřešte to. Dnes je ideální příležitost takový vztah rázně utnout a jít dál. I přesto, že to možná nebude lehké.