Horoskop

28. srpna 2018

LEV

Ráno pro vás nezačne zrovna růžově. Hádka s partnerem, málo spánku a v šatníku není nic, co byste si mohli vzít na sebe. Nepropadejte zbytečné panice, odpoledne se nálada vyjasní a už půjde vše podle plánů. Šatníkovou krizi vám pomůžou vyřešit instagramové fashion profily, které vám dodají inspiraci.

PANNA

Panny, čeká vás neslavný den plný trápení a trampot. Zjistíte, že věci, na které jste byli zvyklí, už nefungují a z rozmrzelé nálady vás nedostanou ani slevy na mytheresa.com. Snažte se nešířit svoji špatnou náladu zbytečně kolem sebe. Z černého rozpoložení vám pomůže nejlepší kamarádka a dobré víno na krásné zahrádce. 

VÁHY

Váhy mohou být nerozhodné, ale dnes budou mít tendenci se přiklonit k jednomu názoru a na tom skálopevně trvat. Nebojte se objevovat nové myšlenky. Stejné riziko vám hrozí i v oblékání. Dovolte si dnes vystoupit ze svého klasického stylu a trošku se uvolněte. Pochopíte, že změna může být osvěžující.

ŠTÍR

Ve střídmosti je síla. I když vás to láká, dát si na baru ještě jeden (poslední) koktejl anebo si musíte pořídit (další) sukni z výprodeje, je třeba neuhnout a vytrvat. Správnou volbou dnes bude odolat a odejít včas jak od baru, tak z obchodu. Přílišná marnivost by totiž mohla být kontraproduktivní. Držte se hesla, že méně je někdy více.

STŘELEC

Dnes se příliš nepřemáhejte, Střelci. Přílišná námaha by vás totiž mohla extrémně vyčerpat. Zvolte raději pohodovější tempo a naplánujte si i nějakou relaxaci. Celou odpočínkovou atmosféru dnešního dne doplňte a pohodlným outfitem. Take it easy!

KOZOROH

Dnes můžete zaznamenat pokles v chuti do práce. Dejte si proto pozor, aby i přesto byl váš výkon kvalitní. Na druhou stranu, čeká vás příjemný čas strávený s kamarádkou nebo partnerem. Zajděte si třeba do letního kina nebo na skleničku vína.

VODNÁŘ

Štěstí se vám dnes vyhne obloukem. Místo volna vás čekají v práci úkoly navíc, zrovna v ten moment, kdy byste se nejraději viděli u vody. Otrávený přístup vám však v ničem nepomůže. Naopak. Ukažte, že se práce nebojíte a úkoly přijměte s úsměvem. Na vedení to udělá dojem, takže vás odměna nemine.

RYBY

Sebelítost není sexy! Každému se občas nedaří. Pokud budete ale pořád fńukat nad ulomeným podpatkem, otrávíte tím nejen sebe, ale i kolegy a přátele. Berte všechna příkoří s humorem a nadhledem. Ulomený podpatek? Nevadí, alespoň máte důvod si koupit nový pár. Nebo dva...

BERAN

Po náročných dnech vás čeká poměrně úspěšný den. Od rána budete sršet šarmem a vašemu kouzlu propadnou všichni, na které se usmějete. Navíc bude vaše energie skoro neomezená, takže vás žádný úkol nezastaví. Dobrou náladu jen umocní lekce tance nebo cardia a lehká večeře s vínem za odměnu.

BÝK

Rebelští Býci mají svůj den! Pravidla vás běžně obklopují kamkoliv jdete. Bez některých by to nešlo, některé ale čas od času porušit můžeme. A ten den je pro Býky právě dnes. Doplňte svůj pracovní outfit hravým detailem nebo místo obligátních podpatků pro jednou obujte tenisky. Divokost je žádoucí a zábavná!

BLÍŽENCI

I když máte obvykle ve zvyku se do všeho zapojovat a být součástí nejedné aktivity nebo diskuze, dnes se zaměřte spíš na pozorováni. Zvenčí totiž získáte zcela nový náhled na věc. Svoje pozorování pak můžete sepsat třeba na blog a inspirovat tak další.

RAK

Je čas se znovu zamilovat. Ať už vás trápí bolest z rozchodu nebo nuda v dlouhodobém vztahu, dnes tyto životní karamboly skončí. Vyrazte na nákup hezkých šatů, zastavte se v kadeřnictví a se sebevědomím na maximu se pusťte do obnovy partnerského pouta nebo hledání nového vztahu. Dnes se vám bude dařit.