Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Horoskop

28. březen 2019

tým VOGUE28. 3. 2019

BERAN

Možná budete mít sklon k podrážděnosti a nervozitě, přesto se vám do žil bude vlévat nová energie, a budete tak akčnější a dynamičtější než obvykle. O to větší byste si měli dávat pozor, kam svou energii nasměrujete. Nenechte se nikým a ničím rozhodit. Snažte se zachovat chladnou hlavu a nadhled. Jen tak budete v pohodě.

BÝK

S možným uzavíráním obchodů a dohod raději počkejte na jindy. Dnes to vypadá, že vám to moc nepůjde. Neznamená to ovšem, že by se vás lidé stranili. Naopak, přátelé a také lidé vám neznámí vás mohou vyhledávat častěji než jindy. To proto, že jim svou existencí budete dávat pocit klidu, pohody a stability.

BLÍŽENCI

Dít se toho bude kolem vás více než dost. Spěchejte pomalu, a to zvláště pokud se vám bude zdát, že nestíháte. Je možné, že pokud byste chtěli stihnout vše, co máte v plánu, nestihnete nic. Raději se soustřeďte na to důležité a ostatní nechte být.

RAK

Je možné, že vás současná situace bude přivádět k pocitům melancholie a odevzdanosti. Zkuste se nad to povznést a raději si udělejte radost nějakým drobným dárkem. Pokud máte pocit, že to nepotřebujete, zkuste udělat radost někomu jinému, vám blízkému. 

LEV

Provázet vás bude dobrá nálada a hýřit byste měli elánem a energií. Pokud se zaměříte na nějaké nové projekty, ale také na jejich přípravu formou sebevzdělávání, mělo by se vám to také dařit. Možná už se delší dobu chystáte prohloubit své znalosti na nějaké téma. Tak teď zřejmě nastal ten správný čas.

PANNA

Budete mít možná sklony k úletům, tak si vše dopředu pořádně zvažte. Pokud jde o ty milostné, zvažte, zda vám to stojí za rizika s tím spojená. Pravděpodobně to však bude jen zástěrka pro řešení něčeho závažnějšího. Možná tím budete chtít dát najevo svou obecnou nespokojenost či snahu si vyjasnit to podstatné, co vás trápí.

VÁHY

Zřejmě budete pod větším tlakem, což pro vás nebude zrovna dvakrát příjemné. Máte rádi klid, pohodu a harmonii. Naštěstí intuice by vám měla fungovat velmi dobře, tak se na ni případně spolehněte. Pokud ji chcete podpořit, vyrazte do přírody a nechte do sebe proudit energii probouzejícího se jara.

ŠTÍR

Je možné, že se častěji budete dostávat do sporů s ostatními. Že v nich budete mít navrch, je jasné. Nicméně pohodu to do vztahů přinášet moc nebude. Udělejte si pokud možno jasno v tom, co chcete, a podle toho jednejte. Vyhněte se však agresivnímu jednání. Nebyla by přínosem ani pro vás ani pro vaše okolí.

STŘELEC

Jste-li sportovně změření, pak by vám hvězdy měl přát právě v této oblasti. Zmocňovat se vás tak nejspíš bude soutěživost a chuť poměřovat své síly s ostatními. Ti o to nejspíš nebudou stát, a tak raději mírněte své požadavky a držte se trochu zpátky. Při případném prosazování toho, co chcete, se snažte o diplomacii a toleranci.

KOZOROH

Dařit by se vám mělo ve výdělečných aktivitách nebo možná také těch, které předcházejí výdělkům – tedy v těch profesních. Možná vám bude někdo dnes příliš lichotit, tak pozor na pýchu. Je možné, že máte být na co hrdi. Ale mějte na paměti starou moudrost o pýše, které předchází pád. Naštěstí i skromnost by vám neměla být cizí.

VODNÁŘ

Není všechno černobílé, tak to dnes mějte na paměti a neřešte nedůležité věci. Raději popusťte uzdu své fantazii a nabídněte svým blízkým nějaké originální a vzrušující zážitky. Pokud vyrazíte na nákupy, máte velkou šanci, že narazíte na něco mimořádného.

RYBY

Zažívat můžete silné vnitřní pnutí. Je pravděpodobné, že se tak budete dostávat do kontaktu jak s tím pozitivním, příjemným, tak také s negativním. Bude pak záležet na tom, čemu budete dávat prioritu. Pokud byste pak chtěli někomu něco vyčítat, zamyslete se nad tím, zda na tom nemáte svůj podíl viny.
Ve spolupráci s profesionálním astrologem MILANEM GELNAREM