Horoskop

27. října 2018

LEV

Přísun energie, po kterém toužíte víc než po novém šátku od Hermés, se konečně dostaví. Dnes se proto můžete těšit na dopoledne plné produktivity. Rozhodně však příliš nezahálejte. Vlna chuti do života nebude trvat na věky. Navíc, čím více toho stihnete, tím víc budete mít volna.

PANNA

Není prchlivost vaše druhé jméno? Dnes by vás maximálně vystihovalo. Bez problému se pustíte do práce. Budete však mít problém všechno dokončit. Poproste třeba kamarádku, aby na vás dohlídla a vyhněte se jakýmkoliv rozptýlením. Těm by se dnes totiž těžce odolávalo.

VÁHY

Na rodině záleží. A vy na ni v poslední době mnoho času nenacházíte. Dnes by to však mělo být jinak. Svolejte celou rodinu nebo stravte příjemné odpoledne s maminkou či sourozenci. Pobavíte se a možná se dozvíte i spoustu informací, které vám pomohou se posunout v životě o kus dál.

ŠTÍR

Neměli jste se narodit jako spisovatel? Podle hvězd se ve vás dnes probudí touha přenést své myšlenky na papír. To je jedině dobře. Vypsání vašich trápení i radostí vám pomůže vše utřídit. Navíc si můžete postěžovat, aniž byste někomu ublížili. Hezké pero i zápisník určitě pomohou.

STŘELEC

Otevřete oči. V poslední době máte oči jen pro podzimní kozačky od Burberry. Možná vám proto uniklo, že se ve vašem životě hodně změnilo. Ztište se a přestaňte přemýšlet nad věcmi, které by mohly být. Raději se soustřeďte na realitu a na to, co s ní můžete udělat.

KOZOROH

Dnešní plán je jasný. Zabydlujte se. Vneste energii do vašeho domova. Klidně zavolejte partu kamarádek, vydejte se na tour po obchodech s designovým nábytkem. Pak se pusťte do projektu nový domov a dejte svému bytu originální a osobitou tvář. Pobavíte se a odpočinete si.

VODNÁŘ

Nedovolte, aby vás kdokoliv rozptyloval. Večírky, koktejly, smích a spousta lidí. To je sice lákavé prostředí, ale může vás zbrzdit na vaší cestě ke splnění snů a ambicí. Nikdo neříká, že musíte žít poustevnický život, ale dopřávejte si kratochvíle jen s mírou.

RYBY

Nemusíte být ve všem první. I když vítězství je záležitost opojná a není těžké se na něm stát závislý. Ale nepřehánějte to to s tou soutěživostí. Nemusíte mít jako první nejnovější kabelku, obzvlášť, pokud stojí celou výplatu. Raději si dopřejte trochu klidu a míru.

BERAN

Nehledejte zkratkovitá řešení. I přesto, že na vás tlačí, vyhněte se zázračným zkratkám a úlevám. Mohly by vám totiž uniknout drobnosti, které jsou důležité. Stejně jako vytvoření dechberoucí módní kolekce zabere hodně času, i vy si svou odměnu musíte poctivě odpracovat.

BÝK

Říká se, že nic není jistého. Kromě daní a nové kolekce každou sezónu. Proto si dnes připravte záložní plán. Pravděpodobně se totiž bude víc než hodit. Čekají vás různé změny a bude potřeba je řešit okamžitě. A víte jak to je, štěstí přeje připraveným.

BLÍŽENCI

V poslední době vás trápí nedostatek inspirace a ať se snažíte jakkoliv, nové nápady nepřicházejí. To se však dnes změní. Už od rána se ve vás probudí vaše nápadité já a nejrůznější myšlenky vás budou napadat rychlostí blesku. Tak pozor, ať vás nezahltí!

RAK

Dnes se můžete dostat do konfliktu s někým, na kom vám hodně záleží. Dost možná přímo z vašeho rodinného kruhu. Pravděpodobně ale nepůjde o nic vážného. Pokud se uklidníte, zjistíte, že si prostě jen nerozumíte. Jakobyste mluvili dvěma jazyky. To se však dá řešit. Chce to ale klid.