Horoskop

27. prosinec 2018


STŘELEC

Zdá se, jako by dnes všichni kolem vás věděli, jak se máte chovat, kdo jste a co si myslíte. Může to vypadat, že ani nemusíte nic říkat. Právě naopak. Nenechte se rozhodit a dejte hlasitě, ale v klidu, najevo svou identitu. Ať už názory, či činy. Zbytečně se však nerozčilujte.

KOZOROH

Méně řečí, více činů. Každý může říct cokoliv. Ale skutečně to ukázat? To jen tak někdo nedokáže. Lidé budou na vaše podněty a nápady lépe reagovat, pokud jim půjdete příkladem. Proto se dnes dejte do práce a staňte se příkladem pro své okolí. 

VODNÁŘ

Je čas na hrdost. Jste na správné cestě a výsledky vaší tvrdé práce se pomalu začínají ukazovat. Dovolte si dnes trochu pýchy a radosti. I přesto, že vás nikdo obdivně neplácá po ramenou. Můžete se i odměnit něčím hezkým. Třeba novými botami či kabelkou? 

RYBY

Hledáte dokonalost? Dnes se dostanete obdivuhodně blízko. V průběhu cesty také získáte nejednoho obdivovatele. Mohlo by se však stát, že při neustálém hledání cest ke zlepšení úplně přehlédnete to dobré, co se vám daří. Najděte si čas i na vlastní uznání úspěchů.

BERAN

Soustřeďte se na svůj instinkt. Naslouchejte mu, hvězdy totiž předpovídají, že vaše intuice bude dnes mimořádně silná. Pomůže vám rozpoznat věci, které stojí za pozornost. Před tím, než se do něčeho pustíte, zaměřte se na pořádný průzkum, ať víte, co vás čeká.

BÝK

Dnes to bude horská dráha, tak se připoutejte! Chvíli to bude vypadat, že se vám absolutně zhroutil svět. Vzápětí svitne na lepší časy a všechny problémy zmizí. Bohužel ne na dlouho. Sotva si odpočinete, přijde další stres a neklid. Celkově to bude velmi náročný den. 

BLÍŽENCI

Připravte se na neobvyklou pozornost, protože vaše okolí si dnes konečně začne všímat toho, co říkáte a děláte. Ať už navrhnete cokoliv, očekávejte silnou reakci. Nezahrávejte si se svou pověstí a nemluvte do větru. Zároveň buďte připraveni, pokud za vámi někdo přijde s žádostí o radu.

RAK

Nespoléhejte na zkratky, dnes nikam nevedou. V tento den se raději vyhněte příliš snadným řešením. Vesmír vám totiž nic neodpustí. Pokud chcete úspěch, musíte si ho odpracovat se vším všudy. Hledání úlev vás jen zbytečně zbrzdí, případně vrátí na začátek. To by byla škoda.

LEV

Dnešní den bude záhadný. Připravte se, že nebude snadné se v něm zorientovat a cestu vám zkříží nejedno tajemství. Některá budou příjemnější, některá méně. Vaše výřečnost vám však pomůže postupně některá odkrýt a zorientovat se. Hlavně se nenechte vyvést z míry.

PANNA

Detaily jsou důležité. Nezabývejte se jimi však více, než je nutné. Mohlo by se totiž stát, že se zbytečně vystresujete a vaše úsilí nebude náležitě oceněno. Snažte se dělat věci jednoduše. Možná se časem objeví drobné nedokonalosti. Vy se s nimi však snadno vypořádáte.

VÁHY

Vaše schopnost číst mezi řádky a rozklíčovat signály, které jsou skryté, se dnes bude hodit. Neočekávejte nic na stříbrném podnose. Pokud se chcete něco dozvědět, musíte vynaložit velké úsilí. Na konci to bude stát za to. Buďte opatrní na falešné stopy.

ŠTÍR

I když se už některé věci mohou zdát ztracené, nevzdávejte to. Dnešní den je totiž o výdrži. Může se proto stát, že v průběhu dne zažijete nejeden pocit zoufalství. Pokud vytrváte, nakonec se dočkáte sladkého zadostiučinění. Jsou prostě věci, které nejde dostat na počkání.