Horoskop

27. listopad 2018


ŠTÍR

Dnes jste nabití energii a hledáte, jak ji nejlépe využít. Než se ale rozhodnete změnit něco obyčejného na váš úžasný projekt, investujte čas i do přípravy. Předvídejte a připravte se na všechny varianty. To vás potom zachrání od zmatku i frustrace a neúspěchu. 

STŘELEC

Nuda ve vztahu? Stereotyp v práci? Zadržte a vyhněte se velkým drastickým změnám. Uvědomte si, že každý den není posvícení a i ti nejlepší návrháři mají horší a lepší kolekce. Nechte to trochu uzrát a mezitím se věnujte něčemu, co bude bavit hlavně vás. Třeba novému koníčku!

KOZOROH

Dočkáte se odpuštění. Každý čas od času uděláme věc, které později hodně litujeme. Dnes se však můžete těšit na smíření a urovnání konfliktů, které vás tížily. Přijměte to s vděkem a nesnažte se za každou cenu obhajovat své jednání. Raději s dotyčným obraťte list.

VODNÁŘ

Neberte si to osobně, obvykle máte skvělý vkus a cit pro detail. Dnes je ale možné, že se při výběru vašeho dnešního looku trochu minete. Trochu hodně. Raději se proto zdržte experimentů a větší nákupy rozhodně nechte až na jindy. Pokud je to nevyhnutelné, určitě si přizvěte kamarádku.

RYBY

Dnes máte náladu rozdávat a hýčkat. To je určitě skvělé. Víc, než drahé dárky (pokud to není zrovna kabelka od Gucciho), vaše blízké potěší společně strávený čas. Vytáhněte rodinu třeba do kina, kamarádku na lekci jógy či návštěvu wellness. Uvidíte, jak budou mít radost.

BERAN

Dnes nebude váš nejlepší den. Produktivita dnešního dne totiž bude spíše nízká. Nemusíte se však bát žádných větších ztrát či problémů. Zároveň ale neočekávejte nijaké velké radosti. Je možné, že se budete cítit ztraceně a bez nálady. Pomůže, pokud se budete věnovat oblíbené činnosti.

BÝK

Carrie Bradshaw říkala, že sny se změní, trendy přijdou a zase odejdou, ale jediná věc, která nikdy nepřestane mít styl, je přátelství. A to by mělo přesně být motto dnešního dne. Zavolejte kamarádce, udělejte si holčičí večer plný make-upu a Vogue. Nebo svolejte partu a užijte si zábavu!

BLÍŽENCI

Schopnost spojit nespojitelné a předvídat vás dnes vynese skoro až ke hvězdám. Vaše bystrá mysl i dobré oko dnes ocení nejen vaši kolegové, ale také nadřízení. Rázem se stanete nejžádanější v okolí. Z úspěchů v práci plyne i možné zlepšení finanční situace. Gratulujeme!

RAK

Je čas, abyste přestali čekat, až vám ostatní umetou cestu a přihrají zajímavou příležitost. I když kontakty jsou důležité, nevkládejte své štěstí do rukou jiných. Jedině vy totiž přesně víte, po čem toužíte. Nikdo jiný vás k cíli donést nemůže. Tak převezměte otěže!

LEV

Dnes se budete cítit báječně, připraveni na dobrodružství. Také vás zachvátí zvědavost a potřeba naučit se něco nového. Právě s tím vám hvězdy pomohou. Snadno ovládnete jakoukoliv dovednost. Možná se konečně naučíte šít. Nebo chcete umět fotit skvělé fotky? Záleží jen na vás!

PANNA

Většinu dnešního dne vám zaberou schůzky a meetingy. Nezapomeňte se vybavit pohodlnějším (ale stále šik) oblečením a vším, co v průběhu dne budete potřebovat. Vyplatí se, pokud poslechnete doporučení od ostatních. Jejich nápady si však nepřivlastňujte a přiznejte, kdo si za ně zaslouží pochvalu.

VÁHY

Myslíte si, že víte co si máte představit pod pojmem hodně emocionální? Tak to ještě nevíte, co vás čeká dnes. Vaše nálada se bude měnit tak často, že za chvíli budete mít sami zmatek v tom, jak se vlastně cítíte. Je proto možné, že dojde k vícero konfliktům. Tak opatrně!