Horoskop

27. leden 2019


KOZOROH

Dnes se může stát cokoliv. Obzvlášť v oblasti práce a módy vás čeká nejedno překvapení. Zjistíte, že i zdánlivě nezkombinovatelné může jít dohromady a se skvělým výsledkem. Nebojte se proto popustit uzdu fantazii a experimentovat!

VODNÁŘ

Nikdy nekončící každodenní rutina vám začne lézt na nervy. I kdyby byla sebelepší. Také by vás nebavilo nosit pořád ty stejné šaty od Chanelu každý den. Zkuste proto zařadit nejrůznější drobné změny. Uvidíte, že se budete mnohem více bavit.

RYBY

Nemá smysl se utápět v minulosti. Co bylo, to bylo. Na druhou stranu určitě není špatné se poučit z minulých chyb. Hvězdy vám proto radí, abyste se zaměřili na to, čemu se chcete rozhodně vyhnout a co jste se už naučili. Díky tomu se vyhnete škobrtnutím v budoucnu.

BERAN

Myslet na sebe je občas důležité. Dnes vám však hvězdy radí, abyste si vzpomněli i na ty, kteří vám pořád kryjí záda a jsou vždy připraveni podat pomocnou ruku. Zkuste vymyslet něco hezkého, co jim udělá radost. Dámy můžete pozvat na wellness víkend, pány obdarovat něčím hezkým.

BÝK

V jedinečnosti je síla. Možná to tak občas nevypadá, ale je to tak. Právě díky tomu, že se nebojíte ukázat své pravé, unikátní já, dnes získáte mnoho obdivu a komplimentů. Navíc tím inspirujete nejednu osobu ve vašem okolí. Buďte prostě sami sebou a sklidíte úspěch.

BLÍŽENCI

Dnes budete mít jedinečnou schopnost dotáhnout věci do konce. A to i přes to, že vás všichni budou lákat na výprodeje, večírky či jiné zajímavé akce. Vaše odhodlání však nic nezlomí. Hravě si tak poradíte s dlouhodobými resty i úkoly, do kterých se vám nechce.

RAK

Nenechte se příliš unést. I když vás pochvala od někoho blízkého nebo nadřízeného maximálně potěší, nebylo by moudré, kdyby vám úspěch příliš stoupl do hlavy. Nadměrná sebejistota by mohla vést ke strmému pádu. Dobrá nálada vám však vydrží celý den.

LEV

Dnes se dozvíte zprávy, které nebudou úplně pozitivní a zcela jistě vám zkazí jinak vcelku dobrou náladu. Bylo by špatné za ně však vinit kohokoliv, kdo se vám připlete do cesty. I přesto, že to nebude snadné, zachovejte si profesionální a klidnou tvář.

PANNA

Dnešní den nepatří přátelům, módě ani práci. Patří jedné osobě, která je vašemu srdci nejbližší. Stravte s tímto člověkem cenné chvíle bez rušení a zbytečných ostychů. Nebojte se dát najevo i věci, o kterých obvykle nemluvíte. Překvapí vás, jak příjemné to bude.

VÁHY

Nepropadejte panice. Někdy věci vypadají mnohem hůř, než ve skutečnosti jsou. Podle hvězd se s právě touto situací dnes setkáte. Nejlépe uděláte, pokud si své obavy a pocity nenecháte pro sebe, ale prozradíte je těm, kterých se týká. Díky tomu se vyhnete zbytečnému trápení.

ŠTÍR

Nepodceňujte svou intuici. V pracovním životě vás čeká poměrně normální den. Setkáte se s pár překážkami, ale s trochou úsilí je hravě překonáte. V osobním světě se bude zdát vše v nejlepším pořádku. Pokud vám však něco říká, že se něco děje, určitě to stojí za prozkoumání.

STŘELEC

Dnes vám hvězdy předpovídají setkání s někým speciálním. Někdo, kdo zaplní díru ve vašem životě. Každopádně vám tato osoba přinese čerstvý pohled na věc i porozumění. Navíc zůstane ve vašem životě na dlouhou dobu. Mějte tedy oči i srdce otevřené!