Horoskop

27. duben 2019

BERAN
Hvězdy napovídají, že ani dnes se nebudete vůbec nudit. Zejména v milostných aktivitách to může jiskřit. I nadále budete potkávat samé zajímavé lidi, až se sami můžete divit, kde všichni doposud byli. Budete také mít sklon užívat si hravosti a radosti. Štěstí budete mít při hrách. Pokud se budete chtít prosadit, povede se vám to.

BÝK

Zažijete příjemné chvíle s přáteli a také je možný neočekávaný nárůst energie, elánu a nadšení. Projeví se to vaší velikou aktivitou, chutí pustit se do dlouho odkládaných prací. Dařit se vám bude zejména v oblasti domácích aktivit a zvelebování hmotných statků. Ani vaše výřečnost nebude špatná.

BLÍŽENCI

Hvězdy vám jsou nakloněny. Je tak pravděpodobné, že se vám budou dít věci spíše příjemné a vítané. Nicméně pokud jste v předchozích měsících nedávali důraz na své zdraví, pak nyní může být ohroženo. Zejména psychika nemusí být ušetřena. Moudřejší jedinci tak budou raději volit odpočinek.

RAK

Váš život dnes bude velmi bohatý na události, nad kterými vám možná bude až rozum stát. Je možné, že se setkáte nejen s náhodami, ale také komplikacemi, které pro vás nemusí být zrovna příjemné. To ve vás může vzbuzovat dosti vyhrocené emoce.

LEV

Jste od přírody osobnosti, které jsou nepřehlédnutelné, vyzařující dominanci a autoritu a vaše momentální vyzařování to jen potvrdí. Budete tak svému okolí dominovat a to by vás mělo zase ochotně respektovat. Jen výjimečně se můžete se setkáte s přehlížením. 

PANNA

Pokud máte v hlavě nějaký zajímavý projekt, nápad či něco podobného, nyní je ten správný čas s ním vyjít ven a získat podporu od nejbližších. Úsilí zaměřené správným směrem bude mít velkou šanci se zúročit a vy můžete počítat s úspěchem. Podpora rodiny by mohla být veliká.

VÁHY

Zvědavost a ochota se něco nového naučit jsou hlavní atributy, které v těchto dnech u vás budou na pořadu dne. Cítit byste se měli velmi dobře a také své emoce a rozpoložení budete dávat všem okolo najevo. Díky vaší vstřícnosti a pozitivnímu naladění se i lidé ve vaší blízkosti budou cítit příjemně.

ŠTÍR

Vypadá to, že vás opět potkají stavy překotně bušícího srdce, očekávání a sladkého trápení. Hvězdy naznačují, že se ve vaší blízkosti může objevit někdo, kdo vám svou přítomností zrychlí tep, bude se vám moc líbit, ale o kom třeba nebudete vědět vůbec nic bližšího. Pravděpodobně se to však změní, neboť sympatie mohou být vzájemné.

STŘELEC

Jak se zdá, dnes se vás po celý den bude držet nejen štěstí. Fungovat by vám také mělo perfektní myšlení i schopnost se velmi dobře vyjadřovat. Vše se bude dařit a čas, který nyní prožíváte, budete vnímat jako pohodový, milý a rozverný. Důležitou roli bude nyní hrát ve vašem životě sex a erotika.

KOZOROH

Sobota pro vás může být docela náročná. Budete sice pracovití, přičinliví a vydávat mnoho energie na činnosti, jejichž výsledky budou krásně vidět, avšak okolí nemusí vaši přičinlivost sdílet. Díky tomu se můžete vůči nim vyhraňovat a případně své vztahy komplikovat. Pokud to nechcete, raději se držte zpátky.

VODNÁŘ

Víkend vás poněkud zaskočí. Zejména v sobotu budete individualisté a sólisté. To jsou sice v tomto světě vlastnosti velmi potřebné a žádané, nicméně nezapomínejte, že v rodině musíte také pracovat jako člen sehraného týmu. Napadat by vás mohly zajímavé myšlenky pro podporu financí.

RYBY

Vás nejspíš bude všude plno. Prosazovat se bude vaše dominance a využívat při tom budete svou intuici, která vám vždy správně napoví, co a jak udělat. Budete v sobě mít jiskru, která bude vzbuzovat pozornost opačného pohlaví.