Horoskop

26. září 2018

LEV

Dnes budete mít chuť experimentovat a zkoušet všechno nové. To vám jedině prospěje. Na druhou stranu, nezapomínejte ani na racionální faktory. Dnes vám možná bude připadat jako dobrý nápad obarvit si vlasy šílenou barvou, ale bude vás těšit i zítra? 

PANNA

Ten čas ale letí! Opravdu, možná se budoucnost zdá daleko, ve skutečnosti se ani nenadějete a přijde první sníh, vánoční večírky i oslavy Nového roku. A tak to platí se vším. Raději proto nic neodkládejte a spíš se snažte připravit dopředu. Třeba nákupem zimního kabátu? 

VÁHY

Ráno to sice vypadalo nadějně, během dne se však vaše motivace vytratila do ztracena a nějak se nedaří cokoliv zdárně dokončit. Zkuste se vrátit do hry a určit si za dokončení dnešních úkolů určit nějakou odměnu. Třeba cardigan, na který si už nějakou dobu pomýšlíte.

ŠTÍR

Dopřejte svému tělu trochu péče! Venuše volá po sebelásce. Udělejte si proto dnes odpoledne volno a zajděte si na masáž, do lázní nebo na kosmetiku. Případně si doma můžete dopřát masku na vlasy i obličej a pohodový čas u seriálu. Díky důkladné péči se budete cítit mnohem lépe.

STŘELEC

Ve vašem životě se rodí něco velmi zajímavého, obzvlášť v oblasti vztahů. Vy ale stále váháte a přemýšlíte, jestli to stojí za to. Hledejte příčiny vašich obav a řešte je se svým protějškem. Právě dnes vám hvězdy poskytnou pro tuto mediaci ideální příležitost.

KOZOROH

Čekají vás drobné otřesy, ale za pravdu to stojí. Často maskujete ošklivou pravdu hezkými slůvky. Ale to není to správná cesta. Hvězdy vám dnes dodají odvahu. Tak odhoďte masku a řekněte, co si opravdu myslíte. Vaše upřímnost možná způsobí rozruch, ale nakonec bude oceněna.

VODNÁŘ

Jemnost se oceňuje na šatech, ale při sebehodnocení si příliš neulevujte. Dnes je podle hvězd dobrá chvíle na to, projít si svůj život a vyhodnotit, zda jste spokojeni s každým jeho aspektem. Buďte k sobě upřímní a pokud něco nejde úplně podle plánu, najděte způsob, jak to změnit.

RYBY

Ať už patří mluvení normálně mezi vaše oblíbené činnosti nebo ne, dnes vás hvězdy obdařily štědrou dávkou komunikačních schopností. Jakmile se ráno probudíte, začnete něco vyprávět a nepřestanete až do večera. To nevadí, jen si dejte pozor, abyste neprozradili tajemství, která nechcete.

BERAN

Dejte si pozor na unáhlený nákup. Podle hvězd je vaše obvyklá intuice dnes trochu indisponováno. Snadno se proto necháte ošálit klamným tvrzením a hrozí vám, že koupíte něco, čeho byste později mohli litovat. Přizvěte na nákupy třeba někoho z rodiny nebo kamarádku.

BÝK

Ve dvou se to lépe táhne. I nakupuje. Dnes uděláte dobře, když požádáte o pomoc partnera nebo přítelkyni. Společně hravě vyřídíte všechny pochůzky. Navíc ušetříte čas a dobře se pobavíte. Za odměnu si můžete dopřát právě nákupy, návštěvu kina či dobrou večeři. 

BLÍŽENCI

Nahoru a zase dolů. Vydržte dnešní den jako na houpačce. Z výborné ranní nálady se plynule přesunete ke smutku a takto pořád dokola. Hvězdy budou pokoušet vaší trpělivost a výdrž. Pokuste se však výkyvy nálady nepřenášet na atmosféru v práci i doma. To by vedlo ke zbytečným potížím.

RAK

Váš temperament je dnes vášnivější než rudá rtěnka a vysoké podpatky. Dobře jej můžete využít v pracovní činnosti. Dejte si však pozor na možné konflikty. Ve vzteku, ke kterému máte dnes sklony, by vám mohlo vyklouznout něco, co by se složitě napravovalo.