Horoskop

26. únor 2019

RYBY

Dnes raději neriskujete. Pokud jezdíte autem nebo máte v plánu vyřizovat něco na úřadech, bude dobré, když zpozorníte a začnete se chovat odpovědně. Dařit se vám pak bude v oblasti financí. Můžete se dočkat i profesního ocenění.

BERAN

Pozor na partnerské hádky. Hvězdy naznačují, že potíží a omezení budete mít dnes požehnaně. Bude jen na vás, jak se s tím poperete. Nadhledem a velkorysostí rozhodně nic nezkazíte.

BÝK

Větší roli sehrají vaši přátelé. Možná se vám ozve kamarád ze školy, možná to budete vy, kdo začne svolávat třídní sraz. Větší problémy každopádně odložte na později a raději se věnujte něčemu příjemnému, co třeba po práci vyrazit na masáž?

BLÍŽENCI

Dnes se nudit nebudete. Pravděpodobně začnete pociťovat, že vaše současná práce není ta pravá a začnete se porozhlížet po něčem novém. Vypadá to, že potřebujete změnu a ta by mohla opravdu přijít.

RAK

Asi to nebudete mít zrovna snadné. V profesní oblasti se mohou vyrojit nějaké problémy a komplikace, se kterými jste nepočítali. Možná to budou vědomé podrazy, možná náhodné nepříjemné události, se kterými se budete muset poprat. Naštěstí to zvládnete dobře.

LEV

Svou energií všechny převálcujete. Kam přijdete, tam na sebe budete strhávat pozornost. Bude se vám dařit prosazovat své názory a postoje a štěstí se vás bude držet i v tvůrčích aktivitách. 

PANNA

Pravděpodobně se dnes nacházíte pod menším tlakem. Nějaká událost vám začíná komplikovat život a plány. Naštěstí to nebude nic zásadního a také se vám bude dařit vymýšlet vtipná řešení.

VÁHY

Doma to bude poněkud skřípat. Zřejmě jste podlehli nějakému pokušení, o kterém se partner dozvěděl, nebo o tom aspoň uvažujete. Pokud tomu tak je, mějte na paměti, že jedno krátké rozptýlení může způsobit dlouhodobější  komplikace.

ŠTÍR

Čeká vás další úspěšný den. Díky výtečné schopnosti dodržovat řád a disciplínu a dotahovat věci do konce se vám bude vše dařit. Pokud vytrváte ve svém úsilí, budete v práci sklízet mimořádné úspěchy včetně povýšení. 

STŘELEC

Těšit se můžete na zajímavé finanční nabídky. Je také možné, že se vaše kroky zkříží s někým, koho jste v životě neviděli, přesto budete mít pocit, že se znáte odjakživa. Můžete se pak navzájem inspirovat nebo podporovat. 

KOZOROH

Budete dnes zřejmě zápasit s úřady a institucemi. Jednejte proto mimořádně obezřetně a uvážlivě. I v jiných oblastech se můžete setkávat s různými nedorozuměními, případně výhradami. Nebude vám však dělat problém to ustát.

VODNÁŘ

Budete mít silnou potřebu na sebe strhávat pozornost. Přicházet vám pak bude množství originálních nápadů, které nebudete mít problém realizovat.
Ve spolupráci s profesionálním astrologem MILANEM GELNAREM