Horoskop

26. srpna 2018

LEV

Váš sociální život dnes bude jen vzkvétat. Ze všech stran se na vás hrnou pozvánky na zajímavé akce a party. Vypněte tedy Nettflix (Ano,i vás se to týká!), obujte oblíbené sandálky a vyrazte do víru města. Možná na vás čeká nová pracovní příležitost, přátelství nebo lehký flirt.

PANNA

Předchozí dny vašim vztahům moc nepřály. To se ale dneškem změní. Je ideální den pro usmíření se s partnerem nebo obnovit pošramocené vztahy v rodině. Hoďte drobné neshody za hlavu a užijte si třeba dlouhou procházku s maminkou nebo sestrou. Dvě kávy a extra čokoládový donut s sebou, prosím!

VÁHY

Dnes se vám bude dařit, tedy pokud nezaváháte a nebudete líni! Vaši mysl zahalí klid a na co sáhnete, to se povede. Můžete se věnovat třeba nějakému DIY projektu, přesadit květiny nebo namíchat koktejl podle vašeho vlastního receptu. Vaše kreativita dnes nezná mezí, tak to využijte.

ŠTÍR

Když všichni kolem vás pějí ódy na novou kapelu, restauraci nebo aplikaci, vás dnes zajímají složitější věci. To ovšem ničemu nevadí. Zacvičte si jógu, věnujte se meditaci a uvidíte, kam vás myšlenky zavanou. Třeba vás napadne nový projekt. A na drink s kamarády bude brzy zase chuť.

STŘELEC

Romantika na obzoru! Tento den je pro Střelce zalitý růžovou barvou posetou jednorožci. Svobodní Střelci, odvraťte proto zrak od telefonů v ruce, a koukejte kolem sebe. V lásce je to totiž stejné jako při nakupování - ty nejlepší kousky bývají často skryté a je potřeba pořádně hledat. Vy, kteří svou lásku už máte, dnes si ji řádně hýčkejte.

KOZOROH

Dnešek patří u Kozorohů kolektivům. Hvězdy vám nadělily extra šarm, se kterým si podmaníte všechny okolo sebe. Budete vynikat v týmové práci a zároveň se ve vaší společnosti budou všichni cítit příjemně. Proto si domluvte třeba večerní drink s kolegy nebo koncert vaší oblíbené kapely s kamarádkami.

VODNÁŘ

Vodnáři, mějte se na pozoru! Dnešek by vám mohl přinést drobné ztráty na majetku. Pokud zrovna máte v plánu provětrat hedvábné šaty nebo Chanel kabelku, dejte pozor, abyste si je nepotrhaly nebo neodřely. Taková “malá” nehoda dokáže pořádně pokazit celý den. A týden. Možná i měsíc.

RYBY

Ryby jsou dnes extra náchylné na nejrůznější zdravotní neduhy. Buďte tedy opatrné a výhybejte se rizikovým situacím. Nejlépe uděláte, když zapomentete na velké sportovní výkony a raději zvolíte relaxaci a odpočinek. Vaše tělo to ocení. Můžete naopak podpořit imunitu ovocným salátem nebo návštěvou sauny.

BERAN

Dnes je pro Berany optimální den na zhodnocení svých úspěchů za poslední dny. Ne vždy je ovšem potřeba vymýšlet nové výzvy a poté třeba vyplenit obchody (Jsou slevy, chápejte). Naopak, dnes si můžete třeba důkladně protřídit šatník. Možná najdete dávno zapomenuté poklady, o kterých už ani nevíte.

BÝK

Býkům dneska hrozí velká zapomnětlivost. Dejte si tedy při odchodu z domu nebo z práce pozor, zda máte všechno, co potřebujete. Raději se vyzbrojte seznamy úkolů a vše si několikrát překontrolujete. Vyhnete se tak patáliím se zapomenutými klíčky od auta i od bytu. Pokud podobná katastrofa nastane, obraťte se na vaše dobré kamarádky, které vás uklidní a zachrání.

BLÍŽENCI

Dnešek vás uvrhne do nálady, při které budete rozjímat nad novými cestami ve vašem životě. Pořádně si je rozmyslete a dejte si pozor, aby vaše rozhodnutí negativně neovlivnilo vaše okolí. Právě podpora rodiny a přátel bude v nové životní kapitole zásadní.

RAK

Neztrácejte naději. I projekty, které se dlouze vlečou a nemají konce, se vám dnes začnou blížit k cíli. Dopřejte si trochu balzámu na nervy po dlouhém čekání a odměňte se třeba novým šperkem nebo masáží. Uvidíte, že poslední dny před vytouženým koncem už uběhnou rychle.