Horoskop

26. listopad 2018


ŠTÍR

Vaši blízcí ví, že se na vás mohou kdykoliv obrátit s prosbou o pomoc a podporu. Je to ale i naopak? Zamyslete se, zda jsou však oboustranně výhodné a zdravé. Pokud máte pocit, že do někoho jen investujete a nic nezískáváte nazpátek, je na čase se s takovými lidmi rozloučit.

STŘELEC

Možná si přejete přidat ve svém životě na rychlosti. Dnes však potřebujete přesný opak. Zvolněte trochu. Odpočinek mezi Vánocemi je daleko a vy už teď fungujete z posledních sil. Přílišné přetěžování by vás vyřadilo na déle než na jeden den. Tak si dopřejte chvilku pro sebe a užijte si ji.

KOZOROH

V posledních dnech vám to příliš nešlo. Máte za sebou více nezdarů, i přesto, že se snažíte vše udělat dle svého nejlepšího svědomí. To se však v průběhu dnešního dne změní. Konečně naskočíte na tu správnou cestu a probudí se ve vás energie, potřebná k dosažení všeho.

VODNÁŘ

Dnes vaše soustředění naruší rozpory v oblasti rodiny a domova. Těžko říct, jestli je způsobi nějaký otravný zlozvyk nebo nedorozumění. Nic příjemného to však nebude. Pokud máte jinak vše hotové, směle se vydejte hasit požár. V případě, že ještě máte nějaké povinnosti, starosti na chvíli odložte.

RYBY

Vaše emoce se chtějí projevit. Dnes bude těžké udržet v tajnosti vše, co chcete aby zůstalo ostatním skryto. Dovolte si být zranitelní a ukažte své pravé já. To by vám mohlo pomoci navázat jedinečný vztah, ve kterém nebude potřeba se přetvářet. A takových není nikdy dost.

BERAN

Sledujte, jak se mění trendy. Dnes vám maximálně pomůže, pokud budete flexibilní a přizpůsobíte své plány aktuální situaci. Jinak jsou dnešním heslem zábava a pobavení se. Zároveň se vám bude dařit v oblasti businessu, kde skvěle zužitkujete své sociální dovednosti.

BÝK

Stud a nesmělost je možná roztomilá, ale skrývá to, co ve vás skutečně je. Nechte pro dnešní den šedou myšku doma a dejte světu vědět, kdo jste a co od vás mohou čekat. Díky tomu se výrazně posunete v oblasti kariéry a lásky. Navíc se vám otevřou nové možnosti.

BLÍŽENCI

Váš šestý smysl vám dnes nejen poradí, kde jsou ty nejžhavější módní kousky v akci, ale také jak proplout dnešním dnem bez úhony. Naslouchejte mu a s odhodláním se pusťte do práce. V případě, že by na vás dolehl pracovní stres a únava, pusťte si příjemnou hudbu nebo se protáhněte.

RAK

K rodině máte odjakživa blízko. Proto vás dnes jistě potěší, že vám hvězdy doporučují strávit tento den v kruhu blízkých a milovaných. Ukažte jim, že vám na nich záleží a dopřejte jim trochu rozmazlování. Pozvěte třeba dámskou část do wellness nebo na nákupy.

LEV

Únavě (a umělým materiálům) odzvonilo! Dnes se konečně světu ukážete v perfektní fyzické kondici a s maximální energií. Klidně se vydejte do fitness centra nebo na hodinu jógy. Večer neuděláte chybu, pokud přijmete pozvání na posezení s kolegy z práce.

PANNA

Změna je život. Hvězdy dnes předpovídají, že kolegové v práci vás dnes začnou vnímat jinak. Je jen na vás, zda to bude ve smyslu pozitivním nebo negativním. Je to ale skvělá příležitost jak dostat uznání za vaše aktivity, stát se právoplatným členem týmu či se dozvědět něco důležitého.

VÁHY

Jeden krok dopředu, dva zpátky. Dnešní den věci nepůjdou úplně podle plánu a vás čeká velká dávka stresu. To znamená také pokušení vrátit se ke starým zlozvykům, kterých jste se horko těžko zbavovali. Odolejte a místo toho raději zavolejte kamarádce, která umí podpořit.