Horoskop

26. leden 2019


KOZOROH

Láska je krásná a divoká. A přesně takový den vás dnes čeká. Odvažte se a proplujte náročným pracovním programem s úsměvem a trochou rebelství. Nejenže se vám povede sjednat výhodný obchod, ale určitě se vám nevyhnou ani obdivné úsměvy. Ale džíny nechte dnes raději doma.

VODNÁŘ

Připravte se otevřít peněženku. Dnešní den bude totiž plný investic. Ale takových, které vám udělají radost. Ať už je to cokoliv, co by vám mohlo zpříjemnit život, dnes s koupí nemusíte příliš otálet. Hvězdy předpovídají, že budete činit moudrá rozhodnutí.

RYBY

Otevřená mysl je klíčem k vyřešení nejednoho problému. Dnes je velmi pravděpodobné, že ve vztahu k ostatním budete tolerantní a chápaví. To však neznamená, že si musíte nechat vše líbit. Je v pořádku, pokud si nastavíte jasné hranice. Odpoledne se však může stát, že začnete být příliš tvrdohlaví.

BERAN

Amor má dnes na mušce jedno jediné srdce. Vaše. Čekejte proto příval lásky a motýlků v břiše. To vám přinese radost, ale i velký strach. Pokud seberete odvahu a oslovíte svůj objekt zájmu, získáte sladkou odměnu. Tak zahoďte stud a vyložte karty na stůl.

BÝK

Dnešní konstelace hvězd není zcela nakloněna vašemu zdraví. Je proto možné, že se setkáte s nějakým onemocněním či menším úrazem. Snažte se vyhnout zbytečným rizikům a například si místo krásných kozaček na jehlovém podpatku vezměte boty, které lépe odolají namrzlým chodníkům.

BLÍŽENCI

Důvtipný humor, pro který vás většina přátel a kolegů obdivuje, dnes nebude tak trefný jako jindy. Na jeho místo nastoupí spíš frustrace a protáhlý obličej. Nevyčítejte si to, ale snažte se i přesto být dobrým společníkem. Obklopte se hezkými věcmi a v případě akutního drama se na moment stáhněte.

RAK

Dnes vás velmi pravděpodobně potká větší míra stresu. Obzvlášť pokud vás čeká nabitý program s jednou schůzkou za druhou. Zachovejte klid, zbytečné nervování by vás mohlo stát čas i energii. Setkání však dnes budou úspěšná, i když vyčerpávající. Snažte se proto najít chvíli i na odpočinek.

LEV

Zábava, chvíle plné smíchu i radosti, a zase zábava. Takový vás dnes čeká den. Takže se rozhodně máte na co těšit. Berte v tento den věci s nadhledem a prostě se jen bavte. Starosti mohou počkat. Díky skvělému dni si báječně odpočinete a získáte energii do dalších dnů.

PANNA

Impulzivnost není na škodu. Dnes vám však hvězdy radí se spolehnout spíše na dokonalé plány. Zapojte svou schopnost vše připravit a pusťte se do toho. I když je dost možné, že realizace úplně perfektní nebude, důkladný plán vám pomůže vše vyřešit k obecné spokojenosti.

VÁHY

Dopoledne to bude vypadat, že vás čeká den plný rodinných katastrof. Jakoby vás rázem nikdo nechápal. Neztrácejte však naději. Odpoledne se vše kouzelně napraví a vás tak čeká příjemný čas s lidmi, kterým na vás skutečně záleží. Dnes však raději zvolte pohodlnější outfit.

ŠTÍR

Mnoho dojmů, ale k čemu? Dnešní den vám přinese spoustu vjemů, nových informací, nápadů a zážitků. To vám dodá energii i dobrou náladu. Na druhou stranu bude velmi náročné vše zpracovat a plně zužitkovat. Najděte si proto i chvíli na klidné přemýšlení.

STŘELEC

Připravte se klesnout ke dnu. I takové dny čas od času přijdou. Ale pravda je, že nejvíc komplikací dnes způsobíte sami sobě svou věčnou touhou po dokonalosti a neustálou pochybností o svých kvalitách. Horším dnem snáze proplujete, pokud budete sami k sobě shovívavější než obvykle.