Horoskop

26. duben 2019

BERAN
Přestože to pro vás není vůbec obvyklé, dnes zřejmě zrovna energií zářit nebudete. Bude tak rozumné, když si dáte trochu oddech. Pokud se budete přemáhat, mohou vám hrozit nějaké zdravotní problémy z vyčerpání. I když oproti ostatním znamením jste odolnější a více vydržíte, přece jen i vy máte své limity.

BÝK

Vypadá to, že dnes si nebudete mít nač stěžovat. Hvězdy vám přejí, a to zejména ve schopnosti sebeprosazení. Co budete chtít prosadit a čeho budete chtít dosáhnout, to by se vám mělo dařit velmi dobře. Hvězdy přejí zejména vaší hravosti, tvořivosti a radosti. Štěstí můžete dokonce mít i v loterii.

BLÍŽENCI

Neklid, nervozita a chuť utéct někam daleko, tak to byly průvodní pocity, které mohly mnohé z vás provázet v nedávno uplynulých dnech. Nyní by ale už měla být situace jiná. Hvězdy by vám měly přát zejména v oblasti kariéry a společenského postavení, ale také v oblasti milostných vztahů. Možné jsou nové lásky.

RAK

U vás to nevypadá, že byste byli plní elánu, nadšení a nezdolné pracovitosti. Ba naopak. Je možné, že se vám do ničeho nebudete chtít, a pokud už budete muset, pak jsou pravděpodobné mnohé výmluvy a odklady na neurčito. Možné také budou sklony k nerozumné komunikaci. Tak se držte raději zpátky.

LEV

Pátek by vám mohl přinést nejedno příjemné překvapení. Vše, na co dnes sáhnete, by se vám mělo dařit, a získat tak můžete nejen to, co máte v úmyslu, ale možná i ještě něco navíc. Myslet i komunikovat by vám to mělo nadmíru dobře, a tak můžete sázet na svou přesvědčivost, ale také nemalé charisma.

PANNA

Dnes by se měla projevovat vaše pravá podstata, a to naštěstí v tom dobrém slova smyslu. Budete analytičtí, schopni velmi rychle rozpoznat, kde jsou nějaká pochybení a kde je potřeba něco napravit. A nebudete se bát na věci upozorňovat, ale také přiložit ruku k dílu. Nepřehánějte to však, nemusí vás všichni chápat.

VÁHY

Uzavřete-li dnes nějakou dohodu, pak vězte, že nejspíše bude pro vás prospěšná a také může mít dlouhé trvání. Energie by vás hned tak opouštět neměla, a pokud tedy potřebujete něco dotáhnout do konce, což bude vyžadovat vaše zvýšené úsilí, neměli byste s tím mít problém. Pozor, myšlení by mohlo být pomalejší.

ŠTÍR

Pokud se v práci setkáváte s někým, kdo vás hodně přitahuje, pak jste těmi, komu hrozí pěkné komplikace. Je možné, že budete upřednostňovat věci pocitové a rozum moc do úvahy brát nebudete. Budete tak mít tendenci podléhat milostným úletům. Raději si vezměte dovolenou a vyrazte někam do přírody.

STŘELEC

Nepříjemné okamžiky, které se v současné době mohou ve vašem životě objevit, zřejmě nebudou žádnou procházkou růžovým sadem. To by vás ovšem nemělo nikterak zaskočit. Od přírody jste naladěni pozitivně a optimismus vám tak ani při možných komplikacích chybět
nebude. Vše zvládnete s nadhledem a úsměvem.

KOZOROH

Pro ostatní může být až s podivem, jak vám jdou hvězdy „na ruku“. Vy sami ale moc dobře víte, že věci se nedějí samy sebou a že proto, abyste měli úspěch, jste také museli přiložit ruku k dílu a tvrdě pracovat. Horší to nejspíš bude v životě milostném. Zde lze očekávat stagnaci nebo dokonce komplikace.

VODNÁŘ

Konat budete především intuitivně a nejspíš bez nějakého velkého přemýšlení. Možná se budete cítit poněkud unaveni a vyčerpáni. To by vás mohlo inspirovat k tomu, že se rozhodnete pro odpočinek a dopřejete si nějakou zábavu. Možná také začnete zabývat plánováním a organizováním dovolené.

RYBY

Pozor byste si měli dávat na možné domácí přestřelky a komplikace obecně. Ne nadarmo platí pořekadlo, že doma není nikdo prorokem, a pro vás by to dnes mělo platit dvojnásob. Pokud tedy něco takového zaregistrujete, nebojte se zareagovat odpovídajícím způsobem. Třeba koupí nějakého malého dárku pro své blízké.