Horoskop

25. října 2018

LEV

Zaměřte se na drobné změny. I malé kroky mohou ve výsledku pomoci. Vyměňte třeba jednorázový kelímek na každodenní kávu za praktickou a elegantní termosku. Nebo dnes vystupte cestou domů o pár zastávek dřív a projděte se. Čerstvý vzduch vás uklidní a navíc uděláte něco pro své tělo.

PANNA

Nekombinujte potěšení s prací. Některé kombinace jsou prostě zapovězené a málokdy fungují. Třeba péřová bunda a lodičky. Nebo vztahy s kolegy v práci. Dnes vám hrozí, že tyto pravidla budou méně zřetelná. To by mohlo vést k velké katastrofě. Tak na ně nezapomínejte!

VÁHY

Rutina vás unavuje. Každý den vstanete, obléknete si vždy dokonalý outfit, vypijete kávu a jdete do práce. Stejný program může být uklidňující, dnes vás však začne pořádně nudit. Zavolejte kamarádku, která vás z všednosti vašich dnů vytrhne a trochu rozptýlí. Co třeba výlet do Milána za nákupy?

ŠTÍR

Dnes hvězdy hlásí, že vaše touha po dokonalosti dosáhne až obsesivní úrovně. Obzvlášť ve vašem domově. Umyjete okna, vydrhnete podlahy, váš šatník je perfektně seřazený, ale pořád to podle vás není dostatečné. Nepřehánějte to tolik. Raději si v klidu vychutnejte výsledek vaší tvrdé práce.

STŘELEC

Změna je život. Toužíte po něčem novém. Něčem co vás trochu rozptýlí. Můžete se pustit do kompletní proměny šatníku a stylu. Nebo využijte své kreativní schopnosti a naplánujte si projekt, který vás zaměstná. Pokud vás neuspokojuje práce, pobavte se se šéfem o nových výzvách.

KOZOROH

Hvězdy vám dnes posílají podporu. Možná potřebujete jednoduše povzbudit, pomoct překonat horší dny či najít nový směr. A to by se vám právě dnes mohlo podařit. Proto se nevzdávejte a koukejte kolem sebe. Aby vám nová příležitost, která vám může změnit život, náhodou neunikla.

VODNÁŘ

V poslední době se vám daří a vy se toužíte pochlubit. Třeba luxusní kabelkou z poslední kolekce Dior nebo něčím jiným. Ale pozor, moc velké chlubení by mohlo do vašeho života přinést závist. A ta ještě nikomu neprospěla. Dopřejte si odměnu, ale zůstaňte skromní.

RYBY

Dnes máte výbornou náladu. Je také dobrý den, pustit se do domácích aktivit. Třeba vyzkoušet nový recept, zkrášlit svůj domov nebo vytřídit ze skříně kousky, jejichž šmrnc už odvál čas. Večer se naopak můžete těšit na atmosféru plnou lásky. Možná na vás čeká nový objev!

BERAN

Nemíchejte se do cizích sporů. Pokušení zakročit může být silné. Odolejte však a raději se držte zpátky. Zapojení se by vám totiž mohlo velmi uškodit. Ostatně ani vy nemáte rádi, pokud někdo příliš vstupuje do konfliktů, které vedete vy s někým jiným. 

BÝK

Dnes se ve vás probudí touha posunout vaše vědomí a dovednosti dál. Budete hledat způsoby, jak se zlepšit ve všem co děláte. Můžete navštívit třeba nějaký kurz, ponořit se do zajímavé knížky či zkoušet různé aktivity. Získávání nových zkušeností vám jedině prospěje.

BLÍŽENCI

Dodejte si trochu hravosti. Ve všech ohledech. Zdánlivě obyčejný outfit může pozvednout veselý šátek či brož. Stejně si můžete zpestřit nudný den v práci nějakou drobností. Třeba si za splnění úkolů dopřejte zákusek či se motivujte k lepším výkonům soutěžením s kolegy.

RAK

Nezapomínejte ve shonu všedních dní na své zdraví. Dnes hvězdy předpovídají, že vám hrozí nestabilita právě v oblasti nemocí a dobré kondice. Vydejte se do boje s vitamíny a zdravou životosprávou. Nezapomínejte ani na vhodné oblečení. Šik kabátek vás udrží v teple a bude vám slušet!