Horoskop

25. duben 2019

BERAN
Jste-li toho schopni, soustřeďte se na kompromis. Energií a silou byste měli hýřit, avšak nemusíte mít tentokrát pravdu. Pokud budete trvat na svém, lze očekávat komplikace. Ty budou zejména emočního charakteru, a to zejména s lidmi, se kterými si jste blízcí. Také výřečnost by vám chybět neměla.

BÝK

Než se do něčeho zásadního pustíte, dobře si rozmyslete, co je a není opravdu důležité. A pokud to, co byste dnes chtěli udělat, nespěchá, tak si možná dejte pauzu. Případný čas, který tím získáte, můžete věnovat studiím a vzdělávání obecně. Hvězdy naznačují, že tato oblast konání by vám teď měla jít velmi dobře.

BLÍŽENCI

Po delší době, kdy jste mohli zápasit s mnoha zmatky a nejasnostmi, se můžete nacházet v situaci, kdy se budete cítit docela dobře. Věci by vám měly vycházet a nadít se můžete i překvapivých řešení problémů. Možná si můžete dopřát nějakou osobní radost. Kupte si něco, po čem už dlouho toužíte.

RAK

Těch tlaků, které na vlastní kůži pociťujete, může být více, než je vám milé. Pokud tedy můžete, vypněte a zkuste se trochu dát do pořádku. Naplánovanou návštěvu známých či příbuzných se pokuste přesunout na jiný termín. A dnešek věnujte především sami sobě. Mělo by se vám to vyplatit.

LEV

Dnešek pro vás zřejmě nebude nikterak nudný. Nápaditost a ochota komunikovat s příznivci i oponenty bude veliká. A bránit se tomu nebudete. Ba naopak, můžete být těmi, kdo bude ony iniciativy vyvolávat. Je-li to možné, vyhněte se hazardu a jakýmkoliv riskantním finančním transakcím.

PANNA

Předvádět budete jistou úpornost a snahu dosáhnout toho, co jste si na dnešní den předsevzali. A zřejmě toho nebude málo. Vaše obchodní jednání by měla být úspěšná. Máte-li v šuplíku něco, do čeho se vám zrovna nechtělo, pak nyní je velmi dobrá doba pro realizaci. Odsuňte tedy to nepodstatné a vrhněte se na to důležité.

VÁHY

Zažívat budete větší akčnost, bojovnost a vlastně přísun energie obecně. Pokud máte co do činění s místy vzdálenými, tak tam byste měli zaznamenat větší úspěchy. Možná vás čeká i nějaké velmi neobvyklé, ale zásadní setkání či jednání. Pokud budete vstřícní a diplomatičtí, máte naději na zajímavé dohody.

ŠTÍR

Budete velmi tvořiví a hraví. Týká se to činností, které budou mít co do činění se sexualitou nebo také věcmi tajemnými, takovými, o nichž se říká, že jsou mezi nebem a zemí. Možná se rozhodnete podívat na nějaký zajímavý film s touto tematikou nebo nastudovat knihu, na kterou jste se již dlouho chystali.

STŘELEC

Pokud máte v plánu nějakou zásadní změnu, pak bude dobré s ní ještě nějakou dobu vyčkat. To proto, že těch nejasností a komplikací, které vás dnes provází, bude hodně a nebude je snadné ustát. Dnešek tedy u vás přeje zaběhnutým stereotypům a zatím jen promýšlení nových aktivit.

KOZOROH

Ovládat vás budou větší emoce než obvykle. Pokud máte v plánu něco nového rozjet a zatím si svým projektem ještě nejste zcela jistí, bude dobré vyčkat s realizací. Ukáže se, že na všechno je ještě dost času. Nyní zkoumejte podmínky pro realizaci. Je však možné, že budete netrpěliví a můžete mít tendenci konat nemoudře.

VODNÁŘ

Těšit se můžete na přízeň hvězd, a to zejména v oblasti výdělečných aktivit. Možná vám přijdou nějaké zajímavé nápady či inspirace. Pozorně jim naslouchejte a nic nepodceňte. Také nějaká změna v zaběhnutých stereotypech vám zcela určitě prospěje. 

RYBY

Těšit se můžete na přátelská setkání a společenské aktivity obecně. Jak to tak vypadá, budete mít potřebu vyrážet někam ven mezi lidi. Ostražití buďte zejména na nákupech, protože byste mohli zakoupit něco, co vlastně vůbec nepotřebujete. Pozor si také dávejte na různé nenechavce, jež vám mohou komplikovat život.