Horoskop

24. října 2018

LEV

Toužíte všechny včetně sebe zahrnout luxusem a blahobytem. To vás přivede na myšlenku, jak zvýšit přítok peněz. Určitě však nehledejte zkratkovité cesty, které se obvykle nevyplatí. Raději se rozmyslete a zvolte dlouhodobou, bezpečnou cestu. Hvězdy vás v tomto úmyslu podpoří.

PANNA

Pomáhat ostatním je důležité. Nezapomínejte však ani na sebe. Pokud rozdáte víc, než sami máte, brzy budete potřebovat pomoct taky. Snažte se udržet rovnováhu mezi dobročinností a vlastním životem. Předejdete tak krizím a vyčerpání, které na vás číhá na každém kroku.

VÁHY

Dnes dokážete velké věci. Pomůže vám k tomu vaše schopnost komunikovat a dostávat lidi na svou stranu. Hvězdy napovídají, že se můžete těšit i na zlepšení vaší finanční situace. Dejte si však pozor na drobné úrazy a zdravotní potíže. Mohly by vám zkazit den.

ŠTÍR

Vaše osobnost je pro ostatní velmi lákavá. I v tomto ohledu je však prostor pro zlepšení. Vrhněte se třeba na dobročinnou aktivitu. Zjistíte, že pomoc těm, kteří to potřebují, vás naplní dobrým pocitem a klidem. Je také možné, že potkáte někoho zajímavého.

STŘELEC

Dnes se ponoříte naplno do nostalgické a zamyšlené nálady. Rozhodnete se vydat na cestu ke zlepšení vašich vztahů. Pro vás totiž vztah není jen chvilková záležitost, ale závazek, který chcete dodržet. To ocení zejména vaši blízcí, kteří s vámi stráví hezký čas.

KOZOROH

Vaši mysl rozhodí myšlenky nad vaší rodinou. Zdá se, že ne všechno je v maximálním pořádku a někteří členové se trápí. Zkuste si najít čas a strávit trochu času. Určitě se ale zbytečně netrapte. Možná totiž zjistíte, že vaše obavy jsou úplně mylné a všichni se mají výborně.

VODNÁŘ

Mějte trpělivost. Ne vše jde podle vašich představ a vám už začíná docházet čas. Ale pokud se budete snažit některé věci příliš uspěchat, výsledek nebude takový, jaký si přejete. Proto vyčkávejte a nenechte se vystresovat. Už brzy se dočkáte zasloužené odměny. 

RYBY

V hlavní roli je váš domov. Dopřejte mu potřebnou péči a vylepšování. Nikdo nemluví o velké rekonstrukci, ale mnohdy stačí drobné projekty, které celý byt pozvednou tak, že bude vypadat jako ze žurnálu. To stejné platí i v módě. I malý doplněk dokáže udělat velká kouzla.

BERAN

Dnes budou vašimi nejlepšími kamarády čísla a tabulky. Proto bude dobrý nápad, pokud se pustíte do administrativních povinností. Ty vám půjdou hezky od ruky a navíc si díky nim utříbíte myšlenky. Můžete se dokonce pustit i do reorganizace vašeho šatníku. 

BÝK

Dnes vás čeká zásadní změna v některém z vašich blízkých vztahů. Budete mít potřebu pocítit soucit a podporu. Uděláte proto nejlépe, pokud se obklopíte lidmi, kterým na vás záleží. Možná také zjistíte, že ti, kteří se zdáli spíš odtažití, vás vnímají nejlépe.

BLÍŽENCI

Tvrdohlavost není nejlepší strategií. I když stát si za svým je rozhodně chválihodné, zbytečná zabejčenost by mohl přinést nevítané problémy, které aktuálně rozhodně nepotřebujete. Snažte se všem naslouchat a dívat se na věci i z jiných úhlů pohledu. 

RAK

Dnes vám hvězdy do kabelky schovají velký kousek štěstí. Čehokoliv se dotknete, to se nejen povede, ale ještě to předčí všechna očekávání. Využijte toho, odložte obavy a pusťte se do práce. Později si můžete dopřát menší oslavu v kruhu přátel. Ale zase to nepřehánějte!