Horoskop

24. duben 2019

BERAN

Je možné, že díky své veliké komunikační přesvědčivosti budete schopni navázat nový zajímavý vztah. Ale moc si od něj raději neslibujte. Pokud se někdo takový ve vašem životě objeví, nejděte hned na věc, ale pozorně jej zkoumejte. Zejména jeho minulost by vám mohla něco napovědět.

BÝK

Vypadá to, že konat budete více intuitivně než s nějakým větším rozmyslem. Sice můžete mít políčeno na svůj nový objev, jenže dnes to vypadá, že se vám v oblasti lásky nemusí moc dařit. Tím spíš, že se u vás přání může rozcházet s rozumem. Tak raději neplýtvejte zbytečně energií, ale na vše se řádně připravte.

BLÍŽENCI

Vám by se dnes mělo dařit výtečně. Dokonce byste si mohli naplánovat i nějakou náročnější aktivitu a výsledky by měly být potěšující. Pokud budete mít potřebu se nejdříve zkoncentrovat, pak byste dnešní den měli věnovat vytváření potřebných podmínek. Udělejte sipořádek okolo sebe a popřemýšlejte, do čeho se pustit.

RAK

Potrápit by vás mohla láska nebo aktivity s touto problematikou spojené. Možná se vám nepodařilo svého partnera či partnerku přesvědčit o tom, že máte pravdu, a teď čelíte nepřízni. Dostáváte se do stavů melancholických a to vám na náladě či pohodě nepřidá. Dobře vám bude v přírodě nebo s přáteli.

LEV

Hýřit budete akčností, dynamikou a ochotou jít do akcí. Máte hlavu plnou nápadů, ale nemusí se vám dařit je prosadit. Vždy je ve vašem okolí někdo, kdo pochybuje či se vám bude snažit vaše záměry zkomplikovat. To by vám však nemělo bránit ve snahách a v zapálení pro věci, pro které se rozhodnete.

PANNA

Nadít se můžete množství zmatků, které se kolem vás budou i z nečekaných stran valit. Nicméně díky intelektu a snaze všemu dát řád všechno, co v tyto dny vymyslíte a naplánujete, má šanci být zrealizováno. Pustit se tak můžete i do akcí, které jste dlouho odkládali a na něž stále nebyla chuť či čas.

VÁHY

Konat můžete poněkud nerozumně a mnohdy v rozporu sami se sebou. Pokud tomu tak opravdu bude, pak můžete být naštvaní pouze na sebe a nejspíš na svoji nerozhodnost, která za tím může stát. Všechno, co se stalo, může být především vaším dílem. Neobviňujte své okolí ze svých potíží, ale zkuste se spolehnout sami na sebe.

ŠTÍR

Chuť do života by u vás měla být velká a pouštět se bude do projektů, které jste již měli nějakou dobu v hlavě. Řídit byste se pak měli svou intuicí. Ta by vám měla vždy velmi dobře napovídat, co je a není důležité, do čeho se pustit a co nechat na později. Dobré pak bude, když se soustředíte na své zdraví.

STŘELEC

Své úsilí nyní budete nejspíš zaměřovat na finance. Možná také budete plánovat dovolenou nebo naopak nějaké investice do svého domova. To vše bude přinášet výdaje, na které si budete muset vydělat. Samo vám bohužel nic do klína padat nebude. Díky optimismu, elánu a nadšení vám to však půjde snadněji než ostatním.

KOZOROH

Jaro v plném rozpuku se na vás bude podepisovat velmi výrazným způsobem. Rozhlížet se budete kolem sebe a hledat partnery či partnerky, se kterými byste se o průběh tohoto nejkrásnějšího ročního období podělili. Týkat se to bude zejména těch nezadaných. Ale i těm zadaným se mohou zapalovat lýtka.

VODNÁŘ

Je možné, že se na rozdíl od své přirozenosti budete cítit poněkud bez energie. Bude tedy potřeba zaměřit se na posílení kondice a obranyschopnosti těla. Nadít se tak můžete nového způsobu stravovaní a zařazení většího množství pohybu do života. Více se pak budete vypravovat na místa mimo domov.

RYBY

Zaměřovat se nyní nejspíš budete na svou intuici a to, co vám bude napovídat. Tím spíš, že vám mnohdy vnitřní hlásek bude říkat něco jiného než rozum. Zkuste se na to cíleně zaměřit a zjistit, jak to vlastně je. Zda má pravdu rozum, nebo opravdu ta intuice.