Horoskop

23. únor 2019

RYBY

Sobota pro vás bude romantickým dnem. Je možné, že vás partner pozve na nějakou akci. Mnohem pravděpodobnější je však pobyt někde v přírodě, kde budete mít možnost být jen sami dva se sklenkou toho nejlepšího šampaňského.

BERAN

Dnes vás čeká sladké udobřování. To by mohlo proběhnout i během společného výletu při skvělé večeři nebo také v klidu doma. Rozhodně vám prospěje společný poslech hudby nebo sledování romantických filmů.

BÝK

Víkend pro vás bude milým završením tohoto týdne. Sportovněji založení Býci vyrazí někam na hory si zalyžovat, ti ostatní si můžou užít skvělý wellness pobyt. Pokud už to počasí dovolí, rozhodně nezůstávejte zavření doma.

BLÍŽENCI

Čeká vás příjemné rozhodování. Buď hned ráno vstanete a vyrazíte někam na výlet, nebo zůstanete v posteli tak dlouho, dokud jen budete moci. Obojí vám bude vyhovovat a prožijete poklidný den.

RAK

Je možné, že jste se dnes rozhodli konečně protřídit šatník. Pokud ano, držte se zásady, že všechny věci, které už jste neměli minimálně rok na sobě, nepotřebujete. 

LEV

Jste-li čerstvě zamilovaní, máte šanci prožít opravdu skvělý den. Aby tomu tak opravdu bylo, pečlivě si naplánujte jeho režii, ať máte na co vzpomínat. 

PANNA

Jestli jste včera něco přehnali, dnes to zase napravíte. Naštěstí se učíte velmi rychle a hned tak něco vás nezaskočí. Uvědomíte si, kde jste udělali chybu a učiníte opatření, aby se tak příště nestalo.

VÁHY

Víkend bude ve znamení výletů za uměním a uměleckými zážitky. Po proběhlém týdnu si budete chtít zlepšit náladu a zažít věci, které vám přinesou trochu radosti do života. 

ŠTÍR

Charakterizovat vás bude zvýšená citlivost a vnímavost. Díky tomu, že vše velmi intenzivně prožíváte, vás zachvátí touha něco udělat se svým zdravím a tělesnou stránkou. Odvážnější začnou s dietou a sportem, ostatní o tom budou aspoň přemýšlet.

STŘELEC

Pokud vás skolila chřipka, ještě to nemusí znamenat, že musíte mít špatnou náladu. Zůstaňte v posteli a konečně přečtěte vše, co jste odkládali. I tak však bude dobré zamyslet se nad prevencí.

KOZOROH

Dnešní den bude ve vaší režii. Vesmír vás sice bude tlačit k tomu, abyste se zabývali filozofickými otázkami či věcmi mezi nebem a zemí, ale raději se budete věnovat tomu, co je vám nejbližší. Péči o sebe a nákupům!

VODNÁŘ

Vypadá to, že dnes si nemusíte na nic hrát. Můžete být naprosto přirození. No a co, že se nehodí zůstat celý den v posteli nebo v županu. Klidně si to po náročném týdnu dovolte, pusťte si film nebo se začtěte do nejnovějšího vydání Vogue CS.
Ve spolupráci s profesionálním astrologem MILANEM GELNAREM.