Horoskop

23. října 2018

LEV

Toužíte po obdivu a pozornosti. To není nereálné. Samo se to však pravděpodobně nestane. Dnes si najděte čas a zosnovujte promyšlenou strategii, jak dosáhnout všeho, po čem toužíte. Hledejte způsoby, bavte se. Ničemu neuškodí, pokud přizvěte i spiklence v podobě nejlepší kamarádky.

PANNA

Nenasadili jste si dnes růžové brýle? Asi ne, ty se na podzim moc nehodí. Dnes vás totiž všichni bláznivě obdivují. Jen cestou do práce zlomíte nejedno srdce. Hvězdy vám totiž dodaly sex-appeal a úsměv, kterému nejde odolat. Rozhodně si to užijete. Takový den není pořád.

VÁHY

Vaše úmysly jsou určitě jen ty nejlepší. Obzvlášť dnes však budete mít tendenci vše až příliš přehánět. A to by nemuselo mít dobré výsledky. Buďte opatrní a všem nechte jejich prostor. Nátlak by mohl mít účinky zcela opačné. Víte jak to platí. Méně je více.

ŠTÍR

Slyšeli jste v mládí oblíbenou větu "Kdo hledá, najde"? Dnes to o vás platí obzvlášť. Nemůžete čekat, že k vám odpovědi a řešení doplují bez větší iniciativy. Pokud čekáte na vyřešení některých záležitostí, podnikněte kroky, které vás přiblíží k cíli. Jedině tak uspějete.

STŘELEC

Dostihne vás smutná kapitola vaší historie. Možná ošklivý rozchod, stesk či velká křivda. Nesnažte se tyto pocity silou potlačit. Raději je nechte se dostat na povrch a pro jednou se s nimi vypořádejte. To stejné platí i o módních přešlapech ve vaší skříni!

KOZOROH

Vaše cílevědomost a pracovitost je obdivuhodná. Někdy však může být spíše na škodu. Obzvlášť v situaci, kdy vám práce zasahuje do osobního života. Až dnes skončíte s úkoly, zaklapněte počítač a neberte si ho domů. Místo toho si užijte hezký čas s vašimi blízkými.

VODNÁŘ

Vše je možné. Dojděte si pro to. Ať už se rozhodnete dobýt pražský týden módy nebo se dostat do vedoucí pozice ve firmě, dnes máte šanci se vašemu cíli přiblížit. Hvězdy nahrávají vaším vysokým ambicím a pomohou vám je splnit. Hlavní kus práce však spočívá na vás.

RYBY

I takové dny se občas najdou. Máte nějaké plány, ale ať se snažíte jakkoliv, pořád je něco hatí. Nenechte si tím zkazit náladu. Navíc, i ve špatný den se můžete skvěle obléknout. Tak se hezky nastrojte a vydejte se čelit nepřízni hvězd se stylem a nadhledem.

BERAN

Rachel Ray říká, že hezké šaty vám pomohou vzpomenout si, co je na životě hezkého. A přesně to dnes potřebujete. Už od rána se necítíte ve své kůži a svět jakoby utíkal mnohem pomaleji než kdy předtím. Hezké oblečení vám dodá sebevědomí i elán do života.

BÝK

Nepodceňujte sílu pohybu. V rušném shonu vašeho života se moc místa na větší pohybovou aktivitu nenajde. Může vám však dobít baterky i zlepšit váš pocit ze sebe sama. A to není špatná nabídka. Klidně obvolejte kamarádky a vydejte se otestovat lekci fitboxu nebo pole dance.

BLÍŽENCI

Kdo říkal, že vztahy jsou snadné? Ve vaší blízkosti dnes budou lítat jiskry. A ne ty dobré. Očekávejte spoustu malých konfliktů, které vyústí ve velkou hádku. Snažte se však držet vztek na uzdě, aby vás neovlivnil. A nezapomeňte se s partnerem následně zase usmířit.

RAK

Nemusíte kopírovat skandály celebrit a držet krok s jejich výstřelky. Raději buďte sví a originální. Pokud toužíte po extravagantních šatech od Alexandra McQueena, budiž. Ale neutíkejte pro ně jen proto, že si je na sebe vzala vaše oblíbená Instagram star. To se nenosí.