Horoskop

23. prosinec 2018


STŘELEC

Využijte své schopnosti, za které by se nemusel stydět ani agent 007. Ptejte se a věnujte pozornost detailům. Díky tomu se vám podaří získat přízeň vlivné osoby. Ale nezapomeňte, že vaše pověst je důležitá. Pokud se dozvíte nějaké tajemství, nechte si ho pro sebe.

KOZOROH

Objevte to nejzajímavější místo ve městě. Vaši vlastní představivost. Nedržte se na uzdě a pozorujte vše se zájmem. Možná se dostanete tam, kde jste ještě nikdy nebyli. Kromě toho vám dnes hvězdy posílají i silnou kreativitu. Využijte ji pro nějaký skvělý projekt.

VODNÁŘ

Vzít, či nevzít? To je otázka. Dnes se k vám dostane nabídka, na kterou už dlouho čekáte. Náhle se však dostaví pochybnosti, zda ji skutečně můžete přijmout. Přemýšlíte o všech aspektech a stejně je těžké se rozhodnout. Pomůže vám upřímná kamarádka či seznam pro a proti.

RYBY

Důvěřujte svým instinktům. Pokud máte pocit, že vzít si dnes na sebe sukni nebo šaty není dobrý nápad, zvolte spíš něco pohodlnějšího. Hvězdy totiž předpovídají, že vaše intuice bude mimořádně silná. Tak na chvíli přestaňte kontrolovat fakta a nechte se vést. 

BERAN

Nezapomeňte si do kabelky přibalit takt. Pravda je osvěžující a nikdo netvrdí, že máte svému okolí lhát. Můžete si však dát pozor, abyste někomu zbytečně neubližovali. Poznámky o ošklivém účesu kolegyně si proto nechte pro sebe a raději mlčte. Pokud musíte, snažte se být při kritice decentní.

BÝK

Málokdy dovolíte, aby vám cokoliv stálo v cestě při plnění povinností. Rodinné drama však může vaše plány obrátit vzhůru nohama. Samozřejmě v tu nejhorší možnou dobu. Buďte připraveni změnit svůj dnešní rozvrh a nedělejte si starosti s tím, co si o vás kdo řekne. Rodina je na prvním místě.

BLÍŽENCI

Štěstí v neštěstí. Nebo spíš naopak. Některé výhry se nejdříve zdají jako splněný sen a pak přijde studená sprcha. Třeba když si koupíte nádherné šaty a kolegyně přijde na večírek v těch stejných. Připravte se, že něco takového vás dnes pravděpodobně čeká. 

RAK

Dnes je důležitý den, mimořádně vhodný pro práci v kolektivu. Ale neseďte v koutě a nečekejte, až vám něco takového spadne do klína. Buďte proaktivní a hledejte příležitosti. Sezvěte kolegy a zeptejte se jich, zda s něčím nepotřebují pomoci. Získáte cenné zkušenosti i zlepšíte vztahy.

LEV

Je velký rozdíl mezi kamarádem a známým. Dnešní den vám připomene, že nemáte zanedbávat svůj nejužší kruh přátel. I přesto, že máte hodně práce a doma se taky nezastavíte. Najděte si čas alespoň na rychlou kávu, přizvěte kamarádku do lázní. Nebo alespoň zavolejte!

PANNA

Originalita je jedna z věcí, které si na sobě i ostatních ceníte nejvíc. A dnes vám hvězdy přihrají někoho, kdo to má podobně. Někoho, kdo se nebojí prolomit hranice a žít podle vlastních pravidel. Možná to bude dokonce někdo, do koho se zamilujete. 

VÁHY

Nadechněte se. Není toho na vás už trochu moc? Dovolte si dnes polevit a zmírnit intenzitu svého jednání. Nemusíte se bát, že vás to zbrzdí. Naopak. Jemnější přístup je někdy spíš výhoda než handicap. Pomalé, ale konstantní tempo vás k cíli dostane spíš než jízda na horské dráze.

ŠTÍR

Roli ďáblova advokáta zvládáte na výbornou. Hvězdy vám však radí dnes tuto úlohu raději vynechat. Buďte příjemní, chápaví a nechytejte se s ostatními kvůli každé maličkosti. Vezměte na sebe roli tichého pozorovatele. Dozvíte se toho mnohem víc, než když budete pořád něco řešit.