Horoskop

23. listopad 2018


ŠTÍR

Máte pocit, že vás dnes nic nezastaví. Od rána sršíte energií a vše vám jde pěkně od ruky. Připravte se, že během odpoledne narazíte na několik frustrujících zdržení, které zaviní někdo z vašeho okolí. Zkuste se však příliš nehádat. I malé konflikty by dnes mohly mít nedozírné následky.

STŘELEC

Najděte si čas na upřímný rozhovor. Vše se dá vyřešit, pokud to nebudete dusit v sobě. Dřív než dojde ke konfliktu, sedněte si s partnerem či kamarádkou a v klidu vyřešte vše, co vás tíží. Podle hvězd totiž právě dnes snadno najdete řešení svých trápení. 

KOZOROH

Ještě to nevzdávejte. Víte, jak se to říká - naděje přece umírá poslední. Ať už marně hledáte po obchodech ten správný kousek, ve kterém zaručeně zazáříte, nebo čekáte na důležitou zprávu, která nepřichází, nezoufejte. Pokud vytrváte, dočkáte se kýženého úspěchu.

VODNÁŘ

Obdivu dnes neuniknete. A kdo by o to taky stál. Rozhodně však nepodceňte přípravu. Nezmýlíte se, pokud vytáhnete nádherné psaníčko od Chanela a doplníte ho originálními šaty. Všichni si vás tak zapíší jako okouzlující a ještě obdivuhodnou osobu. A to se hodí!

RYBY

Dnešní den přeje skupinám. Ať už plánujete večírek roku nebo chcete dokončit významný projekt, přiberte do svého dream teamu i další členy. Společně toho totiž stihnete víc, budete se vzájemně inspirovat a bavit. Hvězdy slibují, že se nemusíte bát větších kolizí.

BERAN

Dnes je jisté, že nic není jisté. Celý den se na vás povalí změny všeho druhu. Nezapomeňte na neustálou kontrolu vašich plánů, aby vám v tom všem zmatku něco neuniklo. Nebojujte s dnešním nastavením, udržujte konstantní tempo a berte to tak, že změna je prostě život.

BÝK

Nejlepší věc, kterou dnes můžete obléct jsou šaty plné sebedůvěry. Pokud vykročíte do světa jak kdyby vám patřil. S potřebnou dávkou dávkou toho správného přístupu se na konci dne může stát, že vám skutečně bude ležet u nohou. Věřte si a dojdete dnes daleko.

BLÍŽENCI

Vaše vnitřní síla každým dnem stoupá a dnes konečně dosáhne svého vrcholu. V případě, že hledáte zdroj inspirace, zkuste se podívat do zrcadla. Vaše vlastní úspěchy jsou samy o sobě dost ohromující, nemyslíte? Díky své síle dnes s přehledem zvládnete jakýkoliv cíl, který si vytyčíte.

RAK

Je těžké podporovat a být šťastný za někoho, kdo má podle vás mnohem víc, než si zaslouží. Závist občas postihne každého z nás. Zároveň vás ale dnes bude brzdit a bránit vašemu vlastnímu štěstí. Nesrovnávejte se s ostatními, i kdyby měli plnou skříň kabelek od Chanelu.

LEV

Nepodceňujte se. Dnes vám hvězdy předpovídají pochybnosti. Hned jak něco vyslovíte, začnete panikařit a přemýšlíte, jak to vzít zpět. To ale přece není potřeba. Stůjte si za svými rozhodnutími i slovy. Jedině tak si získáte respekt kolegů i přátel. 

PANNA

Znáte takové ty dny, kdy se zdá, jakoby všechno bylo špatně? Jeden takový vás dnes čeká. Budete mít problém se soustředit na jednu věc a kdykoliv se přestanete hlídat, začnete se v myšlenkách utápět v negativismu. Ale nebojte se, vyspíte se a zase bude lépe, říkají hvězdy.

VÁHY

Jen přátelé...Nebo snad něco víc? Dnes je velká šance, že z něčeho nezávazného se stane velká láska. Možná to zajiskří se spolužákem ze střední nebo kolegou. Dejte si však pozor, abyste se příliš nespálili. Vztahy v práci mohou být komplikované a náročné.