Horoskop

23. leden 2019


KOZOROH

Dnes se na vás řítí vlna inspirace ze všech stran. To je dobré, váš mozek touží po nové výzvě, kterou by mohl realizovat. Snadno se však může stát, že budete naprosto zahlceni. Nebojte se odmítnout, pokud cítíte, že na něco už nemáte kapacitu. Nemusíte přece stíhat vše.

VODNÁŘ

Měli jste pocit, že máte ve věcech úplně jasno. Stejně jako s jistotu víte, že Karl Lagerfeld je módní ikona, tak jste se cítili jistí v životě. Dnes se však mohou dostavit pochybnosti. A to je v pořádku. Nechte si je projít hlavou, ale nehrňte se do činů, bylo by to zbytečné.

RYBY

Někdo ve vašem okolí se chová zvláštně. A dnes se potvrdí, že není tím, za koho se vydává. To může být zraňující a vyčerpávající. Obklopte se lidmi, u kterých stoprocentně víte, že vás za každé situace podpoří a nemusíte se obávat podrazů.

BERAN

Stát si za svým je mnohdy důležité. Dnes však hrozí, že kvůli vlastní paličatosti promeškáte zajímavou příležitost. Buďte otevřeni novým přístupům, experimentujte a naslouchejte ostatním, kteří vám nabízejí svůj pohled na svět. Možná přece jen najdete společnou řeč.

BÝK

Dnes by mělo být vaší hlavní prioritou zdraví. Bacily jsou všude kolem nás, a pokud se příliš vyčerpáte, mohlo by se to negativně odrazit právě na vašem zdravotním stavu. Naordinujte si proto extra dávku vitaminů i relaxace. Díky tomu načerpáte nové síly.

BLÍŽENCI

Jakmile módní kolekce spatří světlo světa, tak už není cesty zpátky. Nevyčerpávejte se dnes řešením věcí, které už se staly. Zbytečně se s nimi budete zabývat a plýtvat tak časem i energií. Soustřeďte se proto spíše na budoucnost a na to, jak můžete zabránit katastrofám dřív, než se stanou.

RAK

Někdo ve vašem okolí prochází temným obdobím. A ne jen z hlediska šatníku. I ti, co obvykle rozdávají úsměvy a dobrou náladu, mohou občas zažívat smutek a vztek. Jediné, co můžete udělat, je nabídnout vaši přítomnost a případně i pomocnou ruku. Nenechte se odstrašit.

LEV

Pokud se vám poslední dobou věci příliš nedaří, nevěšte hlavu. Každá cesta má své překážky a jen ti, kteří je přejdou, se dostanou dál. Raději se rozptylte něčím příjemným. Třeba nákupní horečkou s kamarádkami.

PANNA

Emoce jsou důležitou součástí našeho života. Bez nich by nevzniklo nic. Dnes je však odložte spíš stranou. Racionalita vám prospěje mnohem více. Podívejte se na svou situaci s čistou hlavou a přemýšlejte, co vám vyhovuje. Díky tomu získáte odpovědi na své otázky.

VÁHY

Dnes vás hvězdy nabily mimořádnou energií, takže toho dnes stihnete víc než jindy. Určitě vás potěší i fakt, že po celodenním maratonu budete mít ještě chuť na výlet do společnosti. Aspoň využijete nové šaty od Gucci, kterým ve výprodeji nešlo odolat.

ŠTÍR

Čeká vás dnes důležitá schůzka nebo pohovor, který rozhodne o vašem povýšení. Žádný strach! Vaše charisma dokonale okouzlí kohokoliv, koho potkáte. Proti nervozitě vám pomůže oblíbený parfém, sebevědomí zase zvednou boty na vysokém podpatku, pokud vám vyhovují.

STŘELEC

Ačkoliv všichni mluví o lednových výprodejích, vás dnes zajímají mnohem hlubší věci. To nevadí. Zacvičte si jógu, věnujte se meditaci a uvidíte, kam vás vaše kroky zavedou. Třeba objevíte zajímavé myšlenky nebo nové cíle. Každý občas potřebuje den o samotě.